Έπιασε τη σύζυγό του στο αυτοκίνητο με τον εραστή της …αυτο που ακολούθησε… !!!

3259

Πώς θα αντιδρούσε ένας σύζυγος αν έπιασε τη γυναίκα της ζωής του με τον εραστή της στο αυτοκίνητο, στη μέση του δρόμου; Ένας Μεξικάνος, πάντως, τρελάθηκε κυριολεκτικά…

Ο απατημένος σύζυγος αντίκρισε ξαφνικά τη σύζυγό του και τον εραστή της στο διπλανό αυτοκίνητο, σε έναν κεντρικό δρόμο στο Μεξικό. Τρελάθηκε, κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να ξεστομίζει όσες βρισιές γνώριζε, ρετάροντας.

Όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό. Άρχισε να κλωτσά και χτυπά το αυτοκίνητο το εραστή, ο οποίος ήταν κλειδαμπαρωμένος μέσα μαζί με τη γυναίκα «Μήλον της Έριδος». Η κυκλοφορία είχε διακοπεί, ο δρόμος είχε κλείσει σε μεγάλη απόσταση από τα οχήματα, αλλά ο απατημένος άνδρας δεν είχε ξεσπάσει την οργή του.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ζητούσε από τους αστυνομικούς να σπάσουν τα τζάμια του οχήματος, για να τους… πιάσει στα χέρια του. Τελικά, οι τρεις πρωταγωνιστές της «μεξικανικής σαπουνόπερας» μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, για περισσότερες εξηγήσεις.

 

via

Σας ενδιαφέρουν

Διαβάστε την συνέχεια
ΠΡΟΣΟΧΗ Το i-Click δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του i-Click ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
loading...