Μαγεία μέσα στην Αθήνα-Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Video

Χριστούγεννα Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Χριστούγεννα Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Με δεκάδες χιλιάδες λαμπιόνια στολίστηκε χτες το Κέντρο Πολιτισμού – Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».Συγκεκριμένα το ΚΠΙΣΝ φόρεσε τα γιορτινά του σε μία μεγάλη ανοιχτή γιορτή με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη, ο οποίος και σήμανε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Με δεκάδες χιλιάδες λαμπιόνια στολίστηκε σήμερα το Κέντρο Πολιτισμού – Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».Με δεκάδες χιλιάδες λαμπιόνια στολίστηκε σήμερα το Κέντρο Πολιτισμού – Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Παρά το κρύο, μικροί μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού έβγαλαν φωτογραφίες και παρακολούθησαν αυτό το πρωτότυπο φεστιβάλ φωτός.

 Tο ΚΠΙΣΝ φόρεσε τα γιορτινά του σε μία μεγάλη ανοιχτή γιορτή με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη. Tο ΚΠΙΣΝ φόρεσε τα γιορτινά του σε μία μεγάλη ανοιχτή γιορτή με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη.

Μάλιστα το πάρκο μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο, ενώ πρωταγωνιστής ήταν το παγοδρόμιο, το οποίο επέστρεψε στο κανάλι περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για δωρεάν φιγούρες στον πάγο.

O ηθοποιός μάλιστα σήμανε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.O ηθοποιός μάλιστα σήμανε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Εντυπωσιακά είναι και τα τρία πανύψηλα έλατα που στήθηκαν στην Αγορά, έτοιμα να δεχτούν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.

Παρά το κρύο, μικροί μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού έβγαλαν φωτογραφίες και...Παρά το κρύο, μικροί μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού έβγαλαν φωτογραφίες και…

 παρακολούθησαν αυτό το πρωτότυπο φεστιβάλ φωτός. παρακολούθησαν αυτό το πρωτότυπο φεστιβάλ φωτός.

Το πάρκο μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο.Το πάρκο μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο.

Πρωταγωνιστής ήταν το παγοδρόμιο, το οποίο επέστρεψε στο κανάλι περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για δωρεάν φιγούρες στον πάγο.Πρωταγωνιστής ήταν το παγοδρόμιο, το οποίο επέστρεψε στο κανάλι περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για δωρεάν φιγούρες στον πάγο.

Εντυπωσιακά είναι και τα τρία πανύψηλα έλατα που στήθηκαν στην Αγορά, έτοιμα να δεχτούν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.Εντυπωσιακά είναι και τα τρία πανύψηλα έλατα που στήθηκαν στην Αγορά, έτοιμα να δεχτούν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Ευριδίκη Βουρνάζου

Γράφτηκε απο Ευριδίκη Βουρνάζου

Η μοναδική μη καθαρή ξανθιά στο i-Click. Είναι καστανόξανθη! Είναι όμως και γάτα με νύχια και κοφτερό μυαλό...δεν της ξεφεύγει τίποτα. Φανατική γαυρίνα δίνει ομηρικές μάχες με την άλλη ...ξέρετε... που δεν την αφήνουμε να γράφει !! Λατρεύει την μουσική, την καλή παρέα και να εξαφανίζεται μόλις φύγει απο την δουλειά.....μιλάμε δεν σηκώνει το κινητό με τίποτα!