Το διάσημο ταξί του PornHub κάνει βόλτες στην Αθήνα;

Μπορεί το πολιτικό θερμόμετρο να έχει ανέβει επικίνδυνα με αφορμή τα όσα γίνονται για τη λειτουργία των ταξί στην Ελλάδα, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ένα άλλο,

διαφορετικό και κάπως… «πικάντικο», ταξί φαίνεται να απασχολεί τους χρήστες των social media.

Πρόκειται για το γνωστό και μη εξαιρετέο fake taxi της πορνογραφικής ιστοσελίδας PornHub.

Από το συγκεκριμένο ταξί έχουν παρελάσει πολλές διάσημες πopvoστάp οι οποίες σύμφωνα με το σενάριο υποκύπτουν στις ερωτικές διαθέσεις του οδηγού εντός του οχήματος!

Αυτό το ταξί υποτίθεται πως εντόπισε στην… Κυψέλη ένα χρήστης των social media και ανέβασε και την σχετική φωτογραφία η οποία όπως είναι φυσικό έγινε μέσα σε χρόνο μηδέν viral!

Κάποιοι παρατηρητικοί εξέφρασαν ενστάσεις για το αν όντως πρόκειται για το περιβόητο όχημα τονίζοντας πως αφενός το γνήσιο FakeTaxi είναι μαύρο και αυτό είναι ασημί και πως οι παραγωγοί δεν είχαν κανένα λόγο να κάνουν τόσο κόπο ώστε να το φέρουν στην Αθήνα, ενώ θα μπορούσαν να νοικιάσουν ένα ανάλογο αυτοκίνητο ή ακόμα και κάποιο ταξί στην Αθήνα;

22007969_1413551998697984_7926429240856568337_n

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Χρύσα Λασκαρη

Γράφτηκε απο Χρύσα Λασκαρη

Κουτσομπόλα φανατική με τα ζώδια, λατρεύει την φύση και γι'αυτο και δεν θα την βρεις Σαββατοκυριακο στην Αθήνα. Λατρεύει το διάβασμα, τα σκυλάκια και απεχθάνετε τις "ψηλές" μύτες και γι'αυτό και όπου τις βρίσκει τις κράζει.