Ζωδια σημερα Δευτέρα 27/8: Συνάντηση «Φωτιά» με Παλιά Αγάπη

Τα ζωδια σημερα και όλες οι εpwτικές Προβλέψεις της Δευτέρας 27/8 !! Συνάντηση «Φωτιά» με Παλιό Έpwτα για Aυτά τα ζώδια.Δείτε τώρα τι λένε τα άστρα για όλα τα Ζωδια σημερα…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Ο φλογερός Άρης στον Αιγόκερω που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, φέρνει μιά κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό τώρα θα ισοπεδωθεί. Για κάποια ζώδια έρχονται έντονες εpwτικές καταστάσεις…

Υπάρχει μια ευνοϊκή τάση από την ορθή πορεία του Άρη από σήμερα. Νέα ξεκινήματα και συνεργασίες έχουν προοπτικές να εξελιχθούν πολύ θετικά για όλους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Δείτε τώρα τι λένε τα άστρα για όλα τα Ζωδια σημερα

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 27/8

Κριός

Φίλοι μου Κριοί,έντονες θα είναι οι συνομιλίες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, για να αποφύγετε ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να οριοθετήσετε την ηγετική σας διάθεση ή την κτητικότητα που θα σας διακατέχει. Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, ενδέχεται να εμφανίσετε νευρικότητα στα λόγια και στις ενέργειές σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, η όψη της ημέρας θα σας φέρει αντικριστά με γοητευτικό πρόσωπο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ήρεμο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, έντονος ερωτισμός θα σας διακατέχει. Η μέρα ενδείκνυται για χαλαρές ερωτικές στιγμές, δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να προβληματιστεί με έγνοιες. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει ανοιχτά για τα αισθήματά του, δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις. Εσάς τους ερωτικά μόνους σας παροτρύνω να αξιοποιήσετε το καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα προκύψει.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, νωχελικές και ήπιες θα είναι οι διαθέσεις σας, κατά συνέπεια και οι πράξεις σας. Επιθυμία σας θα είναι η ισορροπία και η ασφάλεια, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ζήσετε τρυφερές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Σε περίπτωση που βιώνετε απόσταση ή χωρισμό, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για επανασύνδεση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Αν δείξετε την αγάπη σας, να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την ανάλογη ανταπόκριση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, σήμερα ο συναισθηματισμός σας θα σας οδηγήσει σε ονειροπολήσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ευχάριστη συνάντηση θα έχετε με πρώην ταίρι που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη, ίσως και δεσμευτική κατάληξη. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για εξομολογήσεις και αποκαλύψεις.

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε ερωτικά, να βρείτε το πρόσωπο που θα γίνει το ερωτικό σας λιμάνι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες, γαληνεμένες στιγμές εμπιστοσύνης και ασφάλειας, ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα προκύψουν έντονα αισθήματα, θα ακουστούν θερμά λόγια αγάπης.

Ζωδια σήμερα 27/8

Φίλοι μου Παρθένοι, η διαίσθησή σας θα είναι θετική και έντονη, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα βάλετε φραγμούς στην καρδιά σας. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να ζήσετε ανέμελα, με απελευθερωμένη σκέψη χωρίς αναστολές. Θερμή και τρυφερή θα είναι η ερωτική σας στάση. Καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αλλά και προοπτική συνάντησης με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σε ονειροπολήσεις θα σας ρίξει η φαντασία σας, ξέγνοιαστη θα είναι η στάση σας. Αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, αισιόδοξες και συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Τώρα στόχος σας θα είναι η εξασφάλιση και η δέσμευση, σε συζήτηση με το ταίρι σας θα ακουστούν ανάλογες υποσχέσεις. Για εσάς τους ελευθέρους και μόνους προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα, με πρόσωπο που ενδεχομένως να μην είναι εντελώς καινούργιο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε μια διαφορετική όψη στην πραγματικότητα που σας περιβάλει. Σήμερα θα εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση. Ελκυστική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα καταλαγιάσει η επαναστατική πλευρά του χαρακτήρα σας, κάπως παθητική θα είναι η στάση σας, στο ταίρι σας θα εκδηλώσετε έντονο ερωτισμό. Στόχος σας θα είναι η συναισθηματική σταθερότητα και θα την βρείτε, έρχονται ευχάριστες ερωτικές στιγμές αγάπης και αμοιβαίας έλξης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι κρατήστε πρόσχαρη στάση, φανείτε εκδηλωτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, ανοίγεται δυνατότητα σταθερού, μακροχρόνου δεσμού.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα υπάρξουν εκνευρισμοί και αναστατώσεις, οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως υπερβολικές. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους ανούσιους καβγάδες, εστιάστε στη θετική πλευρά των γεγονότων. Θα υπάρξει ερωτικό άνοιγμα, αξιοποιήστε το, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει συναισθηματικά. Μια τυχαία συνάντηση θα έχετε με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ανοίξουν προοπτική επανένωσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ίσως να ξεκινήσει η μέρα σας με έναν ελαφρύ εκνευρισμό, δεν αποκλείεται να προκύψουν αρνητικές αντιδράσεις. Διακυμάνσεις και μικρά σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην καρδιά σας, δε θα λείψουν οι κόντρες, ωστόσο, θα τα βρείτε τελικά με το ταίρι σας, ο ερωτισμός σας θα ισορροπήσει την κατάσταση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα σταθερής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, η καρδιά σας θα αναζητήσει το όμορφο, ρομαντικό παραμύθι, που θα σας απαλλάξει από την πιεστική ή αγχωτική πραγματικότητα. Σήμεραο θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το ταίρι σας. Διώξτε τις αναστολές, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα δώσει στην πραγματικότητά σας διαφορετική όψη και μορφή…

πηγη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αγαπημένα φαγητά που προκαλούν καρκίνο-Μην τα ξαναβάλετε στο στόμα σας:

ΕΝΦΙΑ 2018 ποτε θα τον δούμε στο Taxisnet – Που αυξάνεται ο φόρος