Πώς κάνουν σήμερα πpωκτικό σεξ οι νέοι: Θα σοκαpιστείς!

Το πpωκτικό σεξ γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές ειδικά στις νεαρές ηλικίες αλλά και στους εφήβους όπως τονίζει έρευνα της σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου.Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι γυναίκες ειδικά όταν αναφερόμαστε σε αυτές τις ηλικίες το απολαμβάνουν εξίσου με τους άνδρες.

Όπως τονίζουν οι ερευνητές πολλές φορές τα κορίτσια καταπιέζονται και υποκύπτουν στις ορέξεις των αγοριών απλά και μόνο επειδή τα αγόρια επιμένουν πολύ. Γνωρίζουν ότι το πpωκτικό σεξ είναι επίπονο και δε θέλουν να το δοκιμάσουν.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε η μελέτη σε ενδεικτικό δείγμα εφήβων ηλικίας 16-18 ετών.

Γιατί όμως οι άνδρες επιμένουν τόσο πολύ στη συγκεκριμένη σεξουαλική πρακτική; Οι ερευνητές μετά από προσωπικές συνεντεύξεις και εξετάζοντας τη συμπεριφορά των αγοριών κατάληξαν στο συμπέρασμα πως τα αγόρια έχουν επηρεαστεί πολύ από τις σεξουαλικές σκηνές που παρακολουθούν στις ταινίες ποpνό.

Το να κάνουν πpωκτικό σεξ ισοδυναμεί για εκείνα με επιβράβευση του ανδρισμού τους αφού καταφέρνουν να κάνουν έpωτα με τον τρόπο που οι ποpνοστάρ κάνουν.

Διηγούμενοι οι νεαροί άνδρες στους συνομηλίκους τις πικάντικες εμπειρίες τους, νιώθουν το γόητρό τους να αυξάνεται. Πόσο μάλιστα αν έχουν καταφέρει να πείσουν μια κοπέλα να κάνει πρωκτικό σεξ μαζί τους.

Ο ανταγωνισμός επίσης που έχουν τα αγόρια μεταξύ τους όσον αφορά και τις εpωτικές τους επιδόσεις είναι μια από τις αιτίες που το πρωκτικό σεξ είναι τόσο διαδεδομένο.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως το πpωκτικό σεξ πραγματοποιείται πολλές φορές χωρίς τη συναίνεση του κοριτσιού οπότε μιλάμε ακόμα και για σεξουαλική παρενόχληση!

Οι αναφορές σχετικά με βίαιη διείσδυση του δαχτύλου ή του πέους στον πρωκτό της κοπέλας τους χωρίς εκείνη να το επιθυμεί δεν ήταν λίγες. Οι ειδικοί κρίνουν πως πρέπει άμεσα να υπάρξει κινητοποίηση όσον αφορά τη σεξουαλική εκπαίδευση.

Τα αγόρια λένε πρέπει να εκπαιδευτούν τόσο σε ζητήματα συμπεριφοράς και σεβασμού στις εpωτικές σχέσεις όσο και σε πρακτικές που αφορούν τη μείωση του πόνου στο σεξ.

πηγη

Διάβασε περισσότερα