Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στην Εθνική Οδό | Δεκάδες ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ οδηγοί αυτήν την ώρα…

2472

Πολλά είναι τα οχήματα που δεν μπορούν να κινηθούν στον δρόμο με αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί.

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην κυκλοφορία των οχημάτων στην έξοδο της Θεσσαλονίκης προς Χαλκιδική, μετά τη γέφυρα της οδού Βούλγαρη.

Οι οδηγοί που έχουν μαζί τους αλυσίδες προσπαθούν να τις τοποθετήσουν σε μια προσπάθεια να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι.

Για λίγη ώρα οι λωρίδες κυκλοφορίας είχαν μείνει κλειστές ενώ οδηγοί προσπαθούν να βοηθήσουν τους οδηγούς των ακινητοποιημένων οχημάτων ώστε να τα παραμερίσουν τα οχήματα και να ανοίξει ο δρόμος για εκείνους που έχουν αλυσίδες.

Επίσης στο 2ο χλμ. Διδυμότείχου-Ισαακίου εγκλωβίστηκαν πριν από λίγη ώρα λόγω της χιονοθύελλας περίπου 20 αμάξια την κούρσα οδηγούσε ένα ταξί μέχρι τη στιγμή που κόλλησε.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ουρά από αυτοκίνητα χωρίς να μπορούν να ξεκολλήσουν, ενώ στο σημείο έχει φθάσει αυτήν την ώρα εκχιονιστικό μηχάνημα αλλά και τζιπ της συνοριοφυλακής, ώστε να βοηθήσουν τους οδηγούς να φτάσουν στους προορισμούς τους…

 

via

Διαβάστε την συνέχεια
ΠΡΟΣΟΧΗ Το i-Click δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του i-Click ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
loading...