Αλλοδαποί έκλεισαν την Εθνική Αθηνών-Λαμίας στη Μαλακάσα επειδή δεν είναι ικανοποιημένοι από τις δομές

Για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες ενός γεγονότος όταν Αλλοδαποί έκλεισαν την Εθνική Αθηνών-Λαμίας και στο οποιο η κυβέρνηση της χώρας θέλει να αγνοεί επιδεικτικά εις βάρος του Ελληνικού λαού. Αφού έχει δεχτεί και έχει υπογράψει ότι παράνομο της έχει ζητήθεί αγνοεί το πρόβλημα που η ίδια έχει δημιουργήσει, καταπατώντας μάλιστα και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών τους οποιους και χαρακτηρίζει λίγο ως πολύ και «φασίστες», μέσω των πολιτικών της, όταν εκείνοι τολμούν να ζητούν τα νόμιμα όπως προβλέπει το Ελληνικό Σύνταγμα

Κυκλοφοριακή συμφόρηση στην  άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας, εξαιτίας διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν περίπου 100 παράνομοι μετανάστες.

Οι συγκεντρωμένοι κάνουν διαμαρτυρία στο δρόμο για τις συνθήκες διαβίωσης στις περίφημες δομές (sic), όπως το φαγητό, κ.α. και η κυκλοφορία στην Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα έχει διακοπεί. Ζητούν να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής τους στις δομές που τους φιλοξενούν.

Όπως μάλιστα καταγγέλλουν οδηγοί που πέρασαν από το σημείο και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εκεί, κάποιοι από τους μετανάστες κρατούσαν ξύλα και έκαναν επίθεση στα αυτοκίνητα,  προκαλώντας τρόμο και δρώντας ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι, καθώς από την Αστυνομία έλεγαν ότι δεν είχαν οδηγίες για το τι να κάνουν!

Όπως ενημερώνει η Νέα Οδός ΑΕ, τα αυτοκίνητα εκτρέπονται στο παράπλευρο και δευτερεύον οδικό δίκτυο από τον Ανισόπεδο Κόμβο  Μαρκοπούλου έως των Οινοφύτων και αντίστροφα.

Ταυτόχρονα και για όσο διάστημα θα βρίσκεται σε ισχύ η εκτροπή, έχει ανασταλεί η είσπραξη διοδίων σε όλους τους σταθμούς που επηρεάζονται από την κινητοποίηση.

Δείτε εικόνα χώρας…

Μετανάστες έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων, για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες κράτησης στο κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας. pic.twitter.com/2YBFNP90bu

— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) August 27, 2018

[pronews.gr]

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ο γιατρός που έβγαλε ανάπηρο τον Φλώρο της Energa διορίστηκε διευθυντής επί ΣΥΡΙΖΑ

Έχετε αναρτημένη την ημερομηνία γέννησής σας στο facebook; Μεγάλο λάθος!