ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνίδα παρουσιάστρια θέλει παιδί με την σύντροφό της. Η παρένθετη μητέρα και…

Είναι από τα γνωστά πρόσωπα. Με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της σε ότι έχει καταπιαστεί. Έχει κάνει βέβαια και ηχηρές αποτυχίες που συζητήθηκαν έντονα.Οι πάντες έχουν κατά καιρούς σχολιάσει την προσωπική της ζωή όμως εκείνη φροντίζει να μην δίνει λαβές και να κρύβεται πίσω από διάφορες καταστάσεις.

Εδώ και πολλά χρόνια ακούγεται στους καλλιτεχνικούς κύκλους πως κρύβει την πραγματική σeξouαλικn της ταυτότητα παρά το γεγονός πως φημολογείται πως έχει σταθερή σχέση με πρόσωπο του ίδιου φύλου εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Έμαθα χθες το βράδυ πως πλέον νιώθει έτοιμη να αποκτήσει ένα παιδί και μάλιστα έχει σκοπό να το κάνει μέσω παρένθετης μητρότητας.

Και στη συνέχεια το παιδί να μεγαλώσει μαζί της αλλά πολύ κοντά να βρίσκεται και η σύντροφός της όχι ως δεύτερη «μαμά» αλλά ως πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο. Και ρώτησα την πηγή «τι εννοείς;» και μου απάντησε «Σαν θεία για παράδειγμα».

Και τα ερωτηματικά έχουν συνέχεια.

Ποιος θα είναι ο δότης του σπέρματος;

Ποιον θα γνωρίζει στο μωρό ως μπαμπά;

Η επιθυμία του επώνυμου προσώπου αν τελικά γίνει πραγματικότητα η όλη κατάσταση θα μπορέσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Έχει βρεθεί η παρένθετη μητέρα; Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και σίγουρα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα…

πηγη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

«Στη Φόρα» ο μισθός της Ελένης Μενεγάκη: O ALPHA της κάνει μείωση της τάξεως του 35%

«Βόμβα». Πολιτικός αρχηγός παντρεύεται Ελληνίδα τραγουδίστρια!