Δεν ξέρω πως αλλά ένοιωσα το ξυρισμένο μουν……της στην χούφτα μου!!

203

Κάποιο καλοκαίρι που κάναμε διακοπές στο εξοχικό μας ήλθε να κάνει διακοπές μαζί μας η κόρη μιας φίλης της μητέρας μου.Ήταν μια κοπέλα μέτρια στο ύψος με ωραίο σώμα κοντά μαύρα μαλλιά και πολύ ωραίο στήθος 22 χρονών.

Μην έχοντας και πολλές επιλογές παρέας άρχισε να ασχολείται πολύ μαζί μου εγώ ήμουνα 4 χρόνια μικρότερος της, 18 ετών τότε, με χτένιζε μου έκανε μασάζ και παίζαμε πολλές ώρες χαρτιά, ξερή και άλλα, ξέρετε.

Πίσω από το σπίτι είχαμε μια ντουζιέρα με καλάμια που κάναμε ντους όταν γυρνάγαμε από την θάλασσα.

Ποιο πέρα υπάρχει ένα μεγάλο πεύκο που ανέβαινα για να χαλαρώνω. Μια μέρα που ήμουνα πάνω στο πεύκο την είδα να πηγαίνει για ντους, δεν κουνήθηκα καθόλου και άρχισα να την παίρνω μάτι, έκανε σαπουνάδα στα πόδια της και άρχισε να τα ξυρίζει, η καρδιά μου άρχισε να χτυπά σαν τρελή και ένιωσα ένα φούντωμα στο στήθος μου, τα στήθια της στητά κουνιόντουσαν προκλητικά σε κάθε κίνηση που έκανε.

Διαβάστε ακόμα:  Τυφλός Σκύλος βλέπει για ΠΡΩΤΗ Φορά στη Ζωή του – Η Αντίδρασή του; Έχει συγκλονίσει πάνω από 14.000.000 Θεατές Παγκοσμίως

Έβγαλε το κάτω του μαγιό και άρχισε να ξυρίζει το μουνάκι της σε σχήμα τρίγωνο απ ότι μπορούσα να δω.

Από εκείνη την ημέρα άρχισα να την βλέπω διαφορετικά, παρατηρούσα το σώμα της το στήθος, τα χέρια, τα πόδια, και κυρίως προσπαθούσα να διαπεράσω με τα μάτια μου το τρίγωνο ανάμεσα στα πόδια της.

Μια μέρα προσπαθώντας η μητέρα μου να κόψει ένα μπουκάλι πάγο της ξέφυγε το μαχαίρι και έκοψε πολύ βαθιά το χέρι της, έφυγαν αμέσως για κάποιο νοσοκομείο με τον πατέρα μου να της βάλουν ράμματα και μείναμε μόνοι στο σπίτι.

Κάτω από το πεύκο είχαμε μια μεγάλη σκηνή και συνήθως κοιμόμουνα τα μεσημέρια μετά το μπάνιο, στεναχωρημένος από το ατύχημα της μητέρας μου πήγα και ξάπλωσα στην σκηνή, με πήρε αμέσως ο ύπνος.

Σε κάποια στιγμή ένοιωσα το δεξί μου χέρι να έχει μουδιάσει και να μην μπορώ να το κουνήσω, άνοιξα τα μάτια μου, δεξιά μου κοιμόταν μπρούμυτα η Κατερίνα (φορώντας μόνο το μπικίνι της) και το χέρι μου ήταν ανάμεσα στα σκέλια της πλακωμένο.

Διαβάστε ακόμα:  Πως ένα δολοφόνος βοήθησε να αλλάξει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η ζωή ενός αυτιστικού παιδιού!

Πήρα το θάρρος και άρχισα να κουνάω τα δάχτυλα μου απαλά προσέχοντας μην την ξυπνήσω, έκανα απαλές κινήσεις χαϊδεύοντας το τρίγωνο ανάμεσα στα πόδια της

Σε κάποια στιγμή την άκουσα να βγάζει κάποιους αναστεναγμούς και κινήθηκε λίγο, σταμάτησα για να μην την ξυπνήσω.

Δεν ξέρω πως αλλά ένοιωσα το ξυρισμένο μουνάκι της μέσα στην φούχτα μου ήταν πολύ ζεστό και ελαφρά υγρό, τότε ήταν που άρχισε να κουνιέται ρυθμικά και απαλά, εγώ συνέχισα να προσποιούμαι τον κοιμισμένο.

Σε λίγα λεπτά ένοιωσα ζεστά υγρά να γεμίζουν την χούφτα μου, έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς ευχαρίστησης ανάμικτες με καύλα και με ναι απότομη κίνηση έφερε το δεξί χέρι της πάνω στην κοιλιά μου και συνέχισε να κοιμάται ( έκανε την κοιμισμένη) έβγαλε έναν μικρό αναστεναγμό και μετακίνησε λίγο το χέρι της προς τα κάτω…….διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ