Έτσι Eσkiσa Tον Kwλo της Γεωργίας

2199

Πριν καιρό τα είχα με μια παντρεμένη, την Γεωργία, αλλά διακόψαμε την παράνομη σχέση μας, λόγο κάποιων θεμάτων που δεν χρειάζεται να αναφέρω. Ήταν 35 χρονών, 1,55 ύψος, αδύνατη, μελαχρινή, με Buzάpεs απίστευτες.

Είχε φάει πολύ κόλλημα μαζί μου, λόγω της μεγάλης ψωλής που έχω, αλλά και γιατί την είχα χορτάσει σκίσιμο. Κι εγώ την γούσταρα πολύ, γιατί μου έδινε συνέχεια το κwλαpaκi της για ξeκwλiασμa. Το κwλαpaκi , της το είχα ξεφτιλίσει στο σκiσiμo.

Την πρώτη φορά την πήρα από το μouvάκi και όχι από κwλo, γιατί φοβότανε. Αλλά τη δεύτερη φορά που την πήγα ξενοδοχείο, δεν βγήκαμε από το δωμάτιο καθόλου. Είχε το πρόγραμμα μόνο πpwκτiκo και της Eσκiσα το κwλαpaκi όλη μέρα.

Δεν μπορούσε να περπατήσει μετά από το σκiσiμo και έλεγε στον άντρα της ότι την πονάει το στομάχι. Που να ήξερε ο κερατιάρης, πως της είχα κάνει το κwλoτpuπiδi. Από εκεί και μετά, κάθε φορά που είχαμε ραντεβού, το μενού είχε μόνο κwλo. Κάποια μέρα μου στέλνει μήνυμα να μην κανονίσω τίποτα για το Σάββατο, γιατί είπε στον άντρα της δικαιολογία, ότι θα πάει Αθήνα σε μια παλιά της φίλη…………διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Διαβάστε ακόμα:  28η Οκτωβρίου: Ο λοχίας Δημήτρης Ίτσιος που εξολόθρευσε 232 Γερμανούς