Θpαuσn κάνει στο Iντερνετ το poz βίντεο με την σαpαvτάpα Πατpiviά

823

Πριν από λίγο καιρό ένα άλλο «poz» βιντεάκι Πατρινής έκανε θραύση στο διαδίκτυο πετυχαίνοντας ρεκόρ σε επισκέψεις και αναπαραγωγές. Όμως αυτή τη φορά, το βιντεάκι μιας άλλης γυναίκας από την Πάτρα, παντρεμένης, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Και αυτό αφού σε μόλις έναν μήνα κατόρθωσε να έχει περισσότερα από 23.979views!

Το συγκεκριμένο βιντεάκι μάλιστα είναι ένα μέρος της τριλογίας που ο κρυφός εραστής της εν λόγω κυρίας έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα πopvo xha mster ενώ και τα άλλα δύο βιντεάκια έχουν συγκεντρώσει αυξημένο αριθμό επισκέψεων, στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Όπως ο ίδιος ο χρήστης αναφέρει, πρόκειται για οπτικό υλικό το οποίο τράβηξε ο ίδιος με το κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνεύρεσης σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Η ίδια γνώριζε πως βιντεοσκοπείται αλλά δεν ήξερε πού θα κατέληγαν τα βιντεάκια αυτά. Τα οποία την δείχνουν σε άκρως σκληρές (παpά φuσn) εpωτiκέs πpάξεis τις οποίες όχι μόνο δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα αλλά χρησιμοποιεί και φράσεις που επιβεβαιώνουν την πλήρη ικανοποίησή της.

Διαβάστε ακόμα:  Σταματήστε ό,τι κάνετε! Η Κλέλια Ρένεση επιτέλους yuμvn! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διακρίνονται …τα πάντα!Κατά τα άλλα και στα τρία βιντεάκια διακρίνονται πολλά χαρακτηριστικά της.

Η ιδιαίτερη βέρα της, ένα βραχιόλι, αλλά και το… σκουλαρίκι στον αφαλό. Εκτός αυτού, σε κάποιο σημείο του ενός από τα τρία βίντεο, που η κάμερα ανεβαίνει προς το πρόσωπό της, διακρίνεται για κλάσματα δευτερολέπτου το πλαϊνό μέρος του προσώπου της καθώς ο εpωτiκos της σύντροφος φροντίζει ώστε η κάμερα να ξανακατέβει αστραπιαία.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ