θα σας πω την ιστορία πως μου μέθυσαν και ξeσ@σαv τη γυναίκα μου

580

Ήταν ένα Σαββατόβραδο που συνέβη το μοιραίο που θα μας στοιχειώνει μια ζωή. Είχαμε πάει έξω για ποτό με την γυναίκα μου την Λίτσα μιας και όπως ανέφερα ήταν βράδυ Σαββάτου και ήταν καθιερωμένο να γλεντά όλη σχεδόν η Ελλάδα.

Με την γυναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι ένα χρόνο και είχαμε παντρευτεί από ερώτα. Η σεξουαλική μας ζωή ήταν τελείως νορμάλ χωρίς κάτι το ακραίο η διαστροφικό.

Κάναμε εpwτα συχνά αλλά με την κλασική στάση και χωρίς σχεδόν ποτέ πpoκαταρκτικά συντηρητική μέχρι κόκαλο πράγμα που δεν με χαλούσε γιατί ήταν και ένας ξανθός κόμματος είκοσι επτά χρονών, 1.78 ύψος, που δεν πέρναγε απαρατήρητος.

Σκεφτείτε να ντυνόταν και προκλητικά τι είχε να γίνει. Θα έσκαγα απ την ζήλια μου.

Γύρω στις 3 το πρωί αφού είχαμε πιει και τα ποτά μας αποφασίσαμε να φύγουμε για το σπίτι μας. Τότε ήταν που χτύπησε το κινητό μου. Απορημένος το κοίταξα και είδα ότι ήταν ο μεγάλος μου αδελφός.

Διαβάστε ακόμα:  Aλnθivn εξoμoλoγnσn: «Την γupvάω μπpouμuτα πάvω στο τpαπέζi και…»

Το σήκωσα και απήντησα. Μου λέει ότι είναι μεγάλη ανάγκη να του πάω 500 Ευρώ στην χαρτοπαικτική λέσχη του Φ… γιατί είχε μπλέξει πάρα πολύ άσχημα.

Ακούγοντας τον τόσο αναστατωμένο και φοβισμένο δεν είχα άλλη επιλογή παρά να του πάω τα χρήματα.

Σταμάτησα σε μια τράπεζα που βρήκα έβγαλα 500 ευρώ και ξεκίνησα με την Λίτσα για την χαρτοπαικτική λέσχη που μου είπε ο αδελφός μου. Κόντευε 4 όταν έφτασα στην διεύθυνση.

Ήταν σε ένα θεοσκότεινο δρόμο με μοναδικό φως μια λάμπα έξω από την πόρτα της λέσχης.

– Εγώ δεν κάθομαι μόνη μου να σε περιμένω είπε η Λίτσα μόλις είδε τόση σκοτεινιά γύρω της………….διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ