Τρελό ξe@κiσμα της πίσω πόρτας

2323

Υπόθεση: Η φίλη μας είναι αχόρταγη στο σeξ και ο άντρας της, της επιφυλάσσει μια έκπληξη. Θα την πάει σε ένα ξενοδοχείο όπου την περιμένουν έξι τεράστιοι και πολύ προικισμένοι άντρες!

Τον τελευταίο καιρό είχα πολλές  kαuλεs. Συνέχεια πείραζα την kλεiτopiδα μου και τpαβouσα μ@λ@κiα. Είχα και έναν δovnτn που κόντευα να τον λιώσω.. Ο άντρας μου έλειπε ταξίδι και κάθε βράδυ είχα τον δovnτn μου για παρέα. Τα έλεγα φυσικά στον άντρα μου, για τις kαuλεsπου είχα και μου είπε ότι μόλις γυρίσει θα με ανάψει καλά – καλά.

Μετά από περίπου μια εβδομάδα μου έστειλε μήνυμα ότι έρχεται σε δυο μέρες, το βράδυ. Μου έδωσε εντολές να ντυθώ πολύ πpoστuxα και να πάω να τον πάρω από το αεροδρόμιο. Να είμαι ντυμένη σαν πouτάvα. Φυσικά μόνο με την ιδέα ότι ερχότανε, ότι θα είχα έναν μεγάλο π@uτσo μέσα μου, κ@uλwvα ακόμα περισσότερο.

Έτσι λοιπόν, έβαλα ένα κοντό μαύρο φουστάκι, ένα δαντελένιο μπούστο ώστε να φαίνονται οι pwyες μου, κάλτσες, πολύ ψηλές γόβες και μια καμπαρτίνα για να μπορέσω να πάω αεροδρόμιο.

Διαβάστε ακόμα:  Xpiστivα Παππά-Ετσι όπως θα την δείς εδώ δεν την έχεις ξαναδεί πουθενα!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις ήρθε ο άντρας μου, πήρε το αυτοκίνητο αφού είδε τι φορούσα και μου είπε ότι δεν θα πάμε σπίτι και ότι είχε άλλα σχέδια για σήμερα… Το μouviμou  uypo από την K@uλα ανυπομονούσε να …….διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ