«Είναι μεγάλο…»μου είπε. Τα μάτια της είχαν καρφωθεί στον π@u..ο μου.Να μnv τηs τov ακouμπαyα;

2559

Με λένε Αλέξη και η ιστορία μου ξεκινάει στη Α΄ Λυκείου. Με το κολλητό μου μεγαλώσαμε μαζί μέχρι τη Β’ Γυμνασίου. Τότε μετακομίσαμε και αναγκάστηκα να αλλάξω σχολείο, αλλά η παρέα μας συνεχίστηκε.

Μια ιεροτελεστία που είχαμε ήταν κάθε Σάββατο απόγευμα να πηγαίνουμε για μπάσκετ σε ένα ανοιχτό γήπεδο κοντά στο σπίτι του ( δεν ήμασταν μακριά σε απόσταση στα σπίτια, αλλά τα σχολεία άλλαζαν βάση διεύθυνσης στη μικρή επαρχιακή πόλη μας).

Συνήθως μετά καταλήγαμε στο σπίτι του για καμιά ώρα ηλεκτρονικών πριν πάω σπίτι για να ετοιμαστώ για σαββατιάτικη έξοδο. Έτσι είχε γίνει και εκείνο το Σάββατο του Νοέμβρη.

Ήμασταν στο καθιστικό, όταν χτύπησε το κουδούνι και άνοιξε η μητέρα του. Ήταν η Ράνια και η Μαίρη, αδερφές και οι δυο μouvάpεs του σχολείου μου.

Ήταν οικογενειακοί φίλοι με τους γονείς του κολλητού και ήρθαν να χαιρετήσουν τον πατέρα του που γιόρταζε πριν βγουν έξω.

Η Ράνια ήταν η μεγάλη και η Μαίρη η μικρή. Η Ράνια ήταν 17 στα 18, 1.75 ύψος, μακρύ καστανό μαλλί, κ@uλwτiκo πρόσωπο, μικρό στήθος και σφιχτό κwλαpάκi.

Διαβάστε ακόμα:  Bλέπovταs Tη yuvαiκα Mou Στnv Παpαλia Nα y@αμi@ται π@ptouzα

Η Μαίρη ήταν στην ηλικία μου, μακρύ καστανόξανθο μαλλί, 1.65 ύψος, το ίδιο κ@uλwτiκo πρόσωπο με την αδερφή της αλλά με πιο σαρκώδη χείλη, μέτριο στnθos και πεταχτό κwλapάκi.

Και οι δύο ήταν ντυμένες για έξοδο με μίνι φούστες,, εφαρμοστά μπλουζάκια χωρίς σouτiέv και ψηλοτάκουνα…………

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ