Η παντρεμένη Σαραντάρα

920

Τον τελευταίο καιρό, έχω πολλές περιπέτειες με μια 40άρα, τη Γιώτα. Είναι κοκκινομάλλα, κοντό από τη μια, μακρύ από την άλλη, έχει καστανοπράσινα μάτια και έχει ένα υπέροχο σωματάκι γιατί είναι δασκάλα χορού.

Αδύνατη, 1.65 και κάτι Buzάpεs κόλαση. Φυσικά και το κ@λαp@κi της είναι πεταχτό και σφιχτό, για πολλά γ….α. Χωρισμένη πλέον, γιατί ο πρώην δεν την ικανοποιούσε, ήταν του καναπέ. Έβαλα κι εγώ το χεράκι μου στο να χωρίσει βέβαια.

Ο λόγος που γράφω είναι γιατί αυτή μου το ζήτησε. Με κάλεσε σπίτι της σήμερα μου έκανε το τραπέζι και μετά με ξεζούμισε εντελώς. Αυτή τη στιγμή είναι στην μπανιέρα της και σε λίγο θα έρθει να συνεχίσουμε. Θα σας πω για τη γνωριμία μας και την αρχή της εpωτικής σχέσης μας.

Πριν κανένα χρόνο έγινε ο γάμος ενός στενού συγγενή και θέλαμε η παρέα να μάθουμε να χορεύουμε ταγκό, όχι όμως τα κλασσικά, λίγο πιο προχωρημένο, έτσι σχηματίσαμε ζευγάρια, και βρήκαμε μια σχολή χορού.

Διαβάστε ακόμα:  Η ΜlΛΦαpα HΘEΛE συνεχεια απο ΠIΣΩ. Μου έτριβε BIAΓKPA στο φαγητο. Είχα ρέψει ...

Μας έκανε ένα πακέτο και ξεκινήσαμε. Γίνανε οι γνωριμίες και τα σχετικά, εμένα μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα και γι’ αυτό επέμενα να μην ψάξουμε άλλη σχολή. Με τραβάει το κόκκινο μαλλί και το αδύνατο σώμα, έχω σκάλωμα. Το καλύτερο ήταν όταν στο χώρο της προπόνησης πολλές φορές δε φορούσε καλτσάκια και χάζευα τα υπέροχα και πάντα περιποιημένα ποδαράκια της………..διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ