Είμαι η Έλενα και είμαι 31 ετών!

2161

Είμαι η Έλενα και είμαι 31 ετών. Θα πρέπε να ντρέπομαι για αυτά που θα γράψω, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς είναι η αλήθεια.Το να στελνω ανώνυμα και να σας διηγούμε την ιστορία μου εκτός απο το κάτι με κάνει να θέλω να πω αυτό το βάρος που κουβαλάω μέσα μου, για να με βοηθησει να ξαλαφρώσω λίγο, γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να τα πω πουθενά σε κανέναν δικό μου.

Πριν από περίπου δύο περίπου χρόνια, φθάσαμε με τον άνδρα μου σε πραγματικά δύσκολη οικονομική κατάσταση, όπως σχεδόν όλος ο κόσμος άλλωστε.

Ο ανδρας μου είχε έναν πολύ καλό μισθό, αλλά δυστυχώς μας έφαγε η μεγαλομανία, αφού θέλαμε μεγάλη ζωή, μεγαλύτερη απο τις δυνατότητες μας,τρομάρα μας, με αποτέλεσμα να αποκτήσουμε πολλά χρέη.

Εγώ φυσικά δε δούλευα, είχα βολευτεί και μου άρεσε να κάθομαι….και όχι μονο!

Σε ποιον δεν αρέσει να κάθετε άλλωστε;

Τελοσπάντων, μετά από πολλούς τσακωμούς και διάφορες καταστάσεις έπρεπε να δουλέψω και γω.

Διαβάστε ακόμα:  Ε ρε τι γίνεται στο Αγρίνιο!!Την άρχισε στα χαστούκια και μετά την έβαλε να του πάρει...

Επειδή ήμουν ιδιαίτερα εμφανίσιμη και είχα βγάλει παλιότερα και μια ιδιωτική σχολή αεροσυνοδών, αλλά ποτέ βέβαια δεν εργάστηκα, τώρα έπρεπε να το κάνω.

Με τα πολλά, επειδή ήξερα και δύο ξένες γλώσσες, είχα τα απαραίτητα προσόντα, πέρασα από συνεντεύξεις και με προσέλαβαν σε γνωστή αεροπορική εταιρία ως αεροσυνοδός. Στην παρούσα φάση, είναι κάτι το οποίο έχει πολλή ζήτηση στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό και ειδικά σε χώρες τύπου Ντουμπάι.

Απλώς είναι δύσκολο να σε πάρουν, γιατί θέλει πολλά προσόντα. Εγώ για καλή μου τύχη όμως τα κατάφερα.

Όπως καταλαβαίνετε, τα λεφτά ήταν πολλά, ταξίδια, έξοδα πληρωμένα και γενικά ωραία ζωή και πλούσιες εμπειρίες!

Στην αρχή όλα ήταν καλά, ώσπου μια μέρα παρατήρησα έναν πιλότο (ΚΟΥΚΛΟ οφείλω να πω), να κοιτάει συνέχεια τον κώλ. μου και το στήθος μου πολύ έντονα. Με τα πολλά, μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιο του το βράδυ μετά από μια πτήση, όπου θα διανυκτερεύαμε, με την πρόφαση να πιούμε ένα ποτό και να τα πούμε! Υποψιάστηκα, ότι προφανώς το πήγαινε αλλού όμως γούσταρα και γω! Στο τέλος, καταλήξαμε να πηδ.!!! Με πηδ με τη στολή και γούσταρα ανελέητα!……διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ