Kεpάτωσα Tov Avδpα Mou Mε Evαv…. Aπλα Eπεiδn Hθελα….!!

849

Είμαι η Έλενα και είμαι 31 ετών. Θα πρέπε να ντρέπομαι για αυτά που θα γράψω, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς είναι η αλήθεια.Το να στελνω ανώνυμα και να σας διηγούμε την ιστορία μου εκτός απο το κάτι με κάνει να θέλω να πω αυτό το βάρος που κουβαλάω μέσα μου, για να με βοηθησει να ξαλαφρώσω λίγο, γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να τα πω πουθενά σε κανέναν δικό μου.

Πριν από περίπου δύο περίπου χρόνια, φθάσαμε με τον άνδρα μου σε πραγματικά δύσκολη οικονομική κατάσταση, όπως σχεδόν όλος ο κόσμος άλλωστε.

Ο ανδρας μου είχε έναν πολύ καλό μισθό, αλλά δυστυχώς μας έφαγε η μεγαλομανία, αφού θέλαμε μεγάλη ζωή, μεγαλύτερη απο τις δυνατότητες μας,τρομάρα μας, με αποτέλεσμα να αποκτήσουμε πολλά χρέη.

Εγώ φυσικά δε δούλευα, είχα βολευτεί και μου άρεσε να κάθομαι….και όχι μονο!

Σε ποιον δεν αρέσει να κάθετε άλλωστε;

Τελοσπάντων, μετά από πολλούς τσακωμούς και διάφορες καταστάσεις έπρεπε να δουλέψω και γω.

Επειδή ήμουν ιδιαίτερα εμφανίσιμη και είχα βγάλει παλιότερα και μια ιδιωτική σχολή αεροσυνοδών, αλλά ποτέ βέβαια δεν εργάστηκα, τώρα έπρεπε να το κάνω.

Διαβάστε ακόμα:  Μπήκε στην απομόνωση για να κάνει χημειοθεραπεία. Δείτε ΠΩΣ την υποστηρίζει ο άντρας της και θα συγκλονιστείτε!

Με τα πολλά, επειδή ήξερα και δύο ξένες γλώσσες, είχα τα απαραίτητα προσόντα, πέρασα από συνεντεύξεις και με προσέλαβαν σε γνωστή αεροπορική εταιρία ως αεροσυνοδός. Στην παρούσα φάση, είναι κάτι το οποίο έχει πολλή ζήτηση στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό και ειδικά σε χώρες τύπου Ντουμπάι.

Απλώς είναι δύσκολο να σε πάρουν, γιατί θέλει πολλά προσόντα. Εγώ για καλή μου τύχη όμως τα κατάφερα.

Όπως καταλαβαίνετε, τα λεφτά ήταν πολλά, ταξίδια, έξοδα πληρωμένα και γενικά ωραία ζωή και πλούσιες εμπειρίες!

Στην αρχή όλα ήταν καλά, ώσπου μια μέρα παρατήρησα έναν πιλότο (ΚΟΥΚΛΟ οφείλω να πω), να κοιτάει συνέχεια τον κώλ. μου και το στήθος μου πολύ έντονα. Με τα πολλά, μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιο του το βράδυ μετά από μια πτήση, όπου θα διανυκτερεύαμε, με την πρόφαση να πιούμε ένα ποτό και να τα πούμε! Υποψιάστηκα, ότι προφανώς το πήγαινε αλλού όμως γούσταρα και γω! Στο τέλος, καταλήξαμε να πηδ.!!! Με πηδ με τη στολή και γούσταρα ανελέητα!

Διαβάστε ακόμα:  Όχι μια , όχι δύο αλλα επτά φορές τον «έφαγα» μέσα σε ένα βράδυ απο 4 διαφορετικούς!!!

Έφθασα σε σημείο να πάω με άλλα δύο μέλη του πληρώματος. Δεν είναι μόνο το ότι γούσταρα να με πηδ. ωραίοι άντρες, οι οποίοι ήταν και πιλότοι (που είναι η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ κάθε γυναίκας), αλλά σιγά σιγά άρχισαν να μου παίρνουν πανάκριβα δώρα, ρούχα, κοσμήματα, καλλυντικά και εγώ είχα ΤΡΕΛΑΘΕΙ. Ταξίδευα σε όλο τον κόσμο, με πηδ. οι καλύτεροι όποτε ήθελα, είχα πολλά λεφτά δικά μου και μου έπαιρναν συνεχώς πανάκριβα δώρα, άντρες που η καθεμία θα ζήλευε. Γνώριζα συνεχώς κόσμο και γενικά ζούσα απίστευτα πράγματα.

Όποτε επιστρέφαμε στη βάση μας στην Αθήνα, έβλεπα τον άντρα μου και εκείνος δικαιολογημένα με ρώταγε πώς τα αγοράζω όλα αυτά και φυσικά του έλεγα ότι κάνω όσο μπορώ οικονομία, ότι σχεδόν τα πάντα είναι πληρωμένα (κάτι το οποίο είναι αλήθεια άλλωστε) και ότι τα παίρνω με τα λεφτά μου. Όμως, ενώ καταλαβαίνα ότι τον ενοχλεί, δε μου έλεγε και πολλά, γιατί έδινα λεφτά στο σπίτι για τα έξοδα μας και για τα χρέη που υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα, οπότε δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς.

Διαβάστε ακόμα:  Θα σας πω πως με ξe@kiσe o αποθηκάριος με την μεγάλη πou@@!

Το θέμα είναι, ότι δεν αντέχω άλλο να κάνω αυτή τη διπλή ζωή, κερατώνοντας τον άντρα μου και λέγοντας συνεχώς ψέμματα. Από την άλλη, δε θέλω να σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά, εκτός του ότι δεν μπορώ κιόλας αυτή τη στιγμή, πάνω που πάμε να πάρουμε μια ανάσα οικονομικά. Αισθάνομαι πολύ άσχημα και είμαι σε αδιέξοδο Τι να κάνω;;; Το “καλό” ας πούμε της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουμε παιδιά. Διότι ήμασταν μόλις μερικούς μήνες παντρεμένοι, όταν εγώ έφυγα για να κάνω αυτή τη δουλειά, οπότε μετά ήταν αδύνατο. Είχαμε πει ότι θα το αφήναμε για αργότερα

Ξέρω ότι με αυτό που έκανα, οι περισσότεροι θα με θεωρούν πουτ. αλλά πριν με κρίνουν, αν ήταν αυτοί στη θέση μου, μπορούν να είναι σίγουροι ότι δεν θα υπέκυπταν;;;

Διαβάστε την συνέχεια εδώ