Τρέξτε να προλάβετε – Δημοπρασία – Στο σφυρί Porsche, Mercedes, Ferrari από 350€.

Δείτε τα αυτοκίνητα που πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας στη δημοπρασία της ΔΔΔΥ.Αυτοκίνητα που προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων, κατασχεμένα, κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία κ.λ.π. βγήκαν σήμερα στο σφυρί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η δημοπρασία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ) πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα δημοπρασιών της ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΑΓΟΥΛΕΖΑΣ (Άνω Λιόσια) με τριάντα πέντε (35) δίκυκλα και εξήντα επτά (67) επιβατικά ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, που βρίσκονται στην αποθήκη Μαγουλέζας, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναγράφεται στη διακήρυξη.

Συνολικά θα διατεθούν 67 αυτοκίνητα και 35 δίκυκλα, με τις τιμές εκκίνησης για τη δημοπρασία να είναι στα… 350 ευρώ.

Στο τέλος της πλειοδοσίας για κάθε όχημα, ο τελευταίος πλειοδότης υπογράφει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.

Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής πλειοδοσίας, γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας (εφάπαξ ή με δόσεις).

Δείτε τη λίστα με τις τιμές πατώντας εδώ.

πηγή:  fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Γιώργος Παππάς

Γράφτηκε απο Γιώργος Παππάς

Ο μικρός μας Γιώργος. Ακόμα μαθαίνει να φτιάχνει καλούς καφέδες με προοπτική να γίνει κάποια στιγμής Αρχισυντάκτης ......... στο πολύ βαθύ μέλλον...