ΕΚΤΑΚΤΟ: Ασχημη εξέλιξη για την 19χρονη με την κοκαΐνη! Τι δρόμο θα ακολουθήσουν πλέον οι δικηγόροι

Τα νέα για το 19χρονο κορίτσι δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ευχάριστα.Το μοντέλο συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ στις 20 Νοεμβρίου 2017, όταν στο σακίδιό της εντοπίστηκαν 2,6 κιλά κοκαΐνη

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου δήλωσε αθώα…

«Θα Γεράσεις στη Φυλακή»τις είπαν !! …Για χρόνια θα παραμείνει στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία είχε συλληφθεί με κοκαΐνη, στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Όπως ενημερώνει ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου,το 20χρονο μοντέλο δήλωσε αθώο ενώπιον του δικαστή, ο οποίος παρέπεμψε τη δικογραφία στο Ανώτερο Δικαστήριο.

Το 20χρονο μοντέλο έχει γίνει πλέον σκιά του εαυτού της. Οι δικηγόροι της σε Ελλάδα και Χονγκ-Κονγκ παρά τις προσπάθειες να δικαστεί στην Ελλάδα, έχουν εγκλωβιστεί. Βλέπετε ο νόμος στην Κίνα ειναι πολύ σκληρός

Που στοχεύουν πλεον οι δικηγόροι

Όπως όλα δείχνουν, η Μελισσαροπούλου θα δικαστεί και θα εκτίσει μέρος της ποινής της σε Κινεζικές φυλακές. Εκτός αν αθωωθεί πράγμα, πολύ δύσκολο.

Εκεί στοχεύουν οι δικηγόροι. Μετά την δίκη και την όποια ποινή έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζητήσουν την έκδοση της, στη χώρα μας και να πετύχουν την μεταφορά της.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Χαμός σε γάμο στη Λάρισα: Έτρεχαν τη νύφη στο νοσοκομείο. Ρεζίλι γαμπρός, πατέρας

Εφύηρε παπούτσια που μεγαλώνουν και βοηθά εκατομμύρια παιδιά