Έμεινε άφωνη η Ιωάννα Τούνη!! Αυτός δημοσίευσε τις γ@μv@s φωτό της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks»!

637

Έμεινε άφωνη η Ιωάννα Τούνη!! Αυτός δημοσίευσε τις γ@μν@ς φωτό της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks»!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση…της δημοσίευσης ακατάλληλου υλικού της Ιωάννας Τούνη.Όλα ξεκίνησαν από το λογαριασμό που δημιουργήθηκε στο Instagram.

Που να ήξερε τι την περίμενε μετά την μεγάλη επιτυχία που έκανε στο My Style Rocks…

Η νεαρή κοπέλα μπήκε στο στόχαστρο ενός άντρα, όπως αποκάλυψε το Youweekly.gr,ενός άντρα που προφανώς ήθελε να την βλάψει και να κάνει κακό στην εικόνα της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της που την δείχνει να είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα πολυτελούς αυτοκινήτου.

Η Ιωάννα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, ήδη έχει κινηθεί νομικά για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό και να υποστεί τις συνέπειες.

Σύμφωνα με το Youweekly.gr και το Dimis Blog, θα σας αποκαλύψουμε ακριβώς από ποιο προφίλ ξεκίνησε το «αστείο» με την διαρροή των φωτό της κοπέλας.

Στο Instagram δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός ψεύτικος με το όνομα «Tounara».

Ο συγκεκριμένος λογαριασμό στο Instagram Story, δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες οι οποίες στην πορεία διαγράφτηκαν μαζί με τον λογαριασμό.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr υποψιάζεται ποιος μπορεί να είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο υλικό και μάλιστα, στον δικηγόρο της και στις αρχές, έχει αποκαλύψει το όνομα του άντρα.

Φυσικά, στο Youweekly.gr δεν μπορούμε ακόμη να σας το αποκαλύψουμε, ούτε να δημοσιοποιήσουμε παραπάνω πληροφορίες καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το σίγουρο είναι, πως δεν ψάχνουν στα «τυφλά». Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε έναν συγκεκριμένο, απλώς, σε πρώτη φάση θέλουν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από το προφίλ, «Tounarα» που έκανε και την δημοσιοποίηση του εν λόγω ακατάλληλου υλικού…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ