Ένα μυστικό που θα σε… τρελάνει-Πες της να σου κάνει αυτό το κόλπο στο στoματiκo

274

Πολλές γυναίκες δοκιμάζουν το στoματiκo σeξ. Αλλά λίγες τολμούν να μιλήσουν γι’ αυτό. Για όσες γυναίκες θέλουν να απελευθερωθούν στο κρεβάτι και να ζήσουν στιγμές nδovns με τον σύντροφό τους, οι ακόλουθες οδηγίες είναι ένας καλός οδηγός απόλαυσης το αποτέλεσμα του οποίου σίγουρα θα αφήσει τον άνδρα άφωνο.

Ξεχάστε τη ντροπή. Πολλές γυναίκες κάνουν στoματiκo σeξ με κλειστά τα φώτα. Δεν αφήνονται στη στιγμή και η αμηχανία τους είναι έκδηλη στην ερωτική συμπεριφορά. Δοκιμάστε την επόμενη φορά να είστε πιο χαλαρές. Να απολαύσετε και εσείς αυτό που κάνετε. Αφήστε το φως ανοιχτό. Κοιτάξτε τον στα μάτια την ώρα της πεoλεixiαs. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τον άνδρα από το να βλέπει τη γυναίκα να το απολαμβάνει.

Δοκιμάστε το κόλπο με τη γλώσσα για μεγαλύτερη απόλαυση. Ενώστε τη γλώσσα με το πάνω μέρος της στoματικns κοιλότητας. Δημιουργήστε μια στενή εσοχή για να διεισδύσει το πέος. Η αίσθηση για εκείνον θα είναι πολύ διαφορετική, ενώ εσείς θα μπορείτε να ελέγχετε τις παρορμητικές κινήσεις του και να αποφύγετε τραυματισμούς.

Διαβάστε ακόμα:  Θέλω Nα Σαs Eξoμoλoynθw Tnv Πpwτn Mou Φopα....και να δείτε και το βίντεο μου!

Κάντε μια έκπληξη. Έρευνα που δημοσιεύεται σε γυναικείο αμερικανικό περιοδικό δείχνει ότι στο 34% των ανδρών αρέσει πολύ να τους κάνει η κοπέλα τους έκπληξη με στoματiκo σeξ. Όταν δεν το περιμένουν το απολαμβάνουν πιο πολύ.

Μη βιάζεστε να τελειώσει. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που συμπεριφέρονται βιαστικά. Νομίζουν ότι η πεολειχία είναι μια γρήγορη διαδικασία αγχώνονται και αγχώνουν τον σύντροφό τους να τελειώσει… Απολαύστε το για να το απολαύσει και εκείνος. Άλλωστε, το 54% των ανδρών αντιμετωπίζει το στoματiκo σeξ σαν ένα προκαταρκτικό πριν τη διείσδυση. Στόχος δεν είναι πάντα η εκσπερμάτωση.

Το βασικό παράπονο των ανδρών είναι ότι η γυναίκα δεν ασχολείται καθόλου με τους opxεis. Και όμως είναι μια πολύ ερωτογόνος ζώνη που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά τη διάρκεια της πεoλεixiαs.

Παίξτε με το ανεξερεύνητο σημείο.
Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος και εστιάζουν μόνο στον κορμό του πέous. Ασχοληθείτε με τη βάλανο. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο που αν το διεγείρετε προσεκτικά με την άκρη της γλώσσας και για αρκετή ώρα, ο σύντροφός σας θα εκραγεί από nδovn.

Διαβάστε ακόμα:  Όταν η Ράνια Θρασκιά μας κέρναγε απpoκάλuπτα το y@μvo τns στnθos - Δε χάνεται αυτό το βίντεο!

Παίξτε με τα χέρια σας την ώρα της πεoλεixiαs. Η ταυτόχρονη κίνηση είναι το αγαπημένο κόλπο των ανδρών. Παράλληλα δοκιμάστε και το παραπάνω κόλπο με τη γλώσσα και τη βάλανο του πέous

Πείτε βρώμικα λόγια, κάντε αναστεναγμούς. Το να διακόπτετε και να επενδύετε και λεκτικά τη συνουσία είναι ό, τι πιο διεγερτικό για ένα αρσενικό. Όπως και το βγάζετε ήχους – μουγκρητά κατά τη διάρκεια του στοματικού. Δείχνετε στον σύντροφό σας ότι το απολαμβάνετε πολύ και του παραδίδεστε.

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ