Έρχεται το νέο «Wipe Out» με άρωμα Survivor απο τον ΣΚΑΪ– Ποιοι πρώην παίκτες αναμένεται να το παρουσιάσουν;

Μπορεί το Survivor να τελειώνει σε λίγο καιρό αλλα όπως φαίνεται στον ΣΚΑΪ δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια αφού επιθυμούν με κάθε τρόπο να παραμείνουν στην κορυφή της τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν αμέσως μετά την λήξη του Survivor και του Power Of Love ένα νέο τηλεπαιχνίδι που θα θυμίζει έντονα το αγαπημένο «Wipe Out» αναμένεται να μας παρουσιάσει σε μερικές εβδομάδες από σήμερα ο ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό project που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές κατά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο, του οποίου τα γυρίσματα είχαν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα σε τοποθεσία που τελικά… κρίθηκε ακατάλληλη.

Σύμφωνα με το «Tv Έθνος», τα τεχνικά προβλήματα λόγω των εργασιών που απαιτούνται για τον χώρο των αγωνισμάτων είναι πολλά με αποτέλεσμα η παραγωγή του παιχνιδιού να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου χώρου.

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο αναμένεται να είναι τα ονόματα των παρουσιαστών αφού σύμφωνα με τα Spoiler (ναι θα υπάρχουν και εδώ ) τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά της Λάουρας Νάργες και του Ορέστη Τσανγκ!

To όνομα αυτού; Κυκλοφορεί μια φήμη ότι θα δοθεί το όνομα «Ξεπατώθηκα!» λόγω της ατάκας του Τρύφωνα Σαμαρα σε επεισόδιο Wipe Out, έχει αφήσει εποχή η ατάκα είναι η αλήθεια, αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σε μερικές ημέρες…

Διάβασε περισσότερα