Η Χρυσή Αυγή στήριξε τις πληγείσες περιοχές της Αττικής

Με την είδηση του ξεσπάσματος πυρκαγιάς στην Αν. Αττική, βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετέβησαν στις πληγείσες περιοχές όπου μαζί με ομάδα εθελοντών, συνέβαλαν στην κατάσβεση της φωτιάς και στην παροχή βοήθειας στους πληγέντες.

 

Άμεση ήταν και η ανταπόκριση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου ο οποίος μαζί και με άλλους βουλευτές του Κινήματος πήγαν την περιοχή και πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνού από τον οποίο ενημερώθηκαν σχετικά με την κατάσταση.


Κατόπιν, πολυάριθμη αντιπροσωπεία μελών της Χρυσής Αυγής, έδωσε νερό, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα Δημαρχεία Ραφήνας και Μαραθώνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το Δελτίου Τύπου του κόμματος:

«Διανεμήθηκαν τρόφιμα και φιάλες νερού, προσφορά της Χρυσής Αυγής, σε όσους δίνουν τη μάχη στα πύρινα μέτωπα. Από τον Κάλαμο μέχρι τον Βαρνάβα έδωσαν το παρόν επί ώρες πολυμελείς ομάδες του κόμματος, παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη, του Γιάννη Καπάτσου (δημοτικού συμβούλου Κηφισιάς με την Χρυσή Αυγή), του Αντώνη Κυβρικοσαίου (υπεύθυνου πυρήνα Ωρωπού) και του Παναγιώτη Θεοδωρίδη (γραμματέα Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής). 

Η Χρυσή Αυγή ήταν για μία ακόμη φορά το μοναδικό κόμμα που στήριξε έμπρακτα τον Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας που δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, την ώρα που όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κάνει τα μπάνια του στη Μύκονο.»

via

Διάβασε περισσότερα