Η Πάττυ που λέει τον καιρό στο Blue Sky είναι η πιο «καuτn» μετεωρολόγος στην Ελλάδα

Μπορεί να είναι νέα και εντυπωσιακή με τρομερό παρουσιαστικό και να κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας των πιο όμορφων μετεωρολόγων στη χώρα, αλλά η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου έχει να επιδείξει συν τοις άλλοις και «πλούσιες» σπουδές.

H Πάττυ (Παναγιώτα) Σπηλιωτοπούλου είναι Φυσικός – Μετεωρολόγος και το τελευταίο διάστημα κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, στο χώρο των ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα παρουσιάζει, κάνει πρόγνωση και επιμελείται το δελτίου καιρού του BLUE SKY, το οποίο προβάλλεται κάθε βράδυ στις 21.40 (και τα Σαββατοκύριακα στις 21.30), αμέσως μέτα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Βγαίνει σε ραδιοφωνικές εκπομπές, όπως το thema radio 104,6 και τον Maximum 96.3 Αλεξανδρούπολης «Το Καταφύγιο των Κυνηγών», όπου μπορείτε να ακούτε την εβδομαδιαία πρόβλεψη καιρού, κάθε Δευτέρα βράδυ.


Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Φυσική Περιβάλλοντος, με κατεύθυνση τη Μετεωρολογία, η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου μάλλον ήρθε για να μείνει και να λέει τον καιρό για… πολύ καιρό!

πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αγρότης έδεσε σκίουρο σε μπουκάλι και τον χτύπησε επειδή έκλεψε λίγο καλαμπόκι

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε – ΔΥΣΤΥΧΩΣ πέθανε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός