ΗΠΑ: Τους κόπηκε η ανάσα, μόλις άκουσαν την ποινή οι γονείς-τέρατα που βασάνιζαν τα 13 τους παιδιά!

ΗΠΑ: Τους κόπηκε η ανάσα, μόλις άκουσαν την ποινή οι γονείς-τέρατα που βασάνιζαν τα 13 τους παιδιά!

Δείτε φωτό που ακολουθούν…Αντιμετωπίζουν βαριά ποινή φυλάκισης…Καταπέλτης ο δικαστής με τους σατανικούς γονείς.Οι γονείς- τέρατα ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι στο δικαστήριο.

Οι γονείς θα αντιμετωπίσουν τόσα πολλά χρόνια φυλάκισης σε περίπτωσηπου καταδικαστούν και στις 40 κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, όπως για κακοποίηση παιδιών, παράνομη κράτησή και βασανιστήρια.

Να σημειωθεί πως οι γονείς- τέρατα ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι στο δικαστήριο, με την μητέρα μάλιστα να χαμογελά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Μέχρι στιγμής στους γονείς έχει απαγορευτεί να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά τους, των οποίων τη φροντίδα έχει αναλάβει το κράτος.

Μάλιστα τα μεγάλα παιδιά της οικογένειας αναμένεται να ζήσουν στο ίδιο σπίτι,


ενώ τα μικρότερα παιδιά θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά ιδρύματα.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη δεμένο με χειροπέδες, με τον δικαστή να δηλώνει στους κατηγορούμενους πως ουσιαστικά δεν πρόκειται να ξαναδούν ή να επικοινωνήσουν με κανέναν από τα παιδιά τους μέχρι το 2021.

Καταπέλτης ο δικαστής με τους σατανικούς γονείς

«Από εδώ να το εξής δεν θα πρέπει να παρενοχλείτε, να χτυπάτε, να απειλείτε,

να επιτίθεστε, να ακολουθείτε, να περπατάτε μαζί τους, να τους ενοχλείτε, να βλάπτετε την ιδιοκτησία τους, να διαταράσσετε την ειρήνη, να παρακολουθείτε ή να εμποδίζετε την είσοδο των ανθρώπων που αναφέρονται σε αυτή την εντολή», ανέφερε ο δικαστής.

«Επίσης δεν πρέπει να προσπαθείτε να πάρετε τις διευθύνσεις τους ή αν έχετε ηλεκτρονική, τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μαζί τους», συμπλήρωσε καταλήγοντας πως θα πρέπει να διατηρούν μέχρι το 2021, τουλάχιστον 100 μέτρα απόσταση από τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι γονείς από τις ΗΠΑ που κρατούσαν αιχμάλωτα και σε άθλιες συνθήκες τα 13 τους παιδιά, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 94 χρόνια.

Οι γονείς συνελήφθησαν στις 14 Ιανουαρίου, όταν η 17χρονη κόρη τους σκαρφάλωσε πάνω από το παράθυρο τους σπιτιού τους στην Καλιφόρνια και κάλεσε από ένα κινητό τηλέφωνο το 911…

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

15 Τεράστια Λάθη που Κάνουμε με τα Ρούχα και τα Παπούτσια μας και Χάνουμε Πολλά Χρήματα

Αποκάλυψη Boμβα από Σκορδά για Σπυροπούλου: «Αυτός είναι λόγος που δεν μπήκε στο Dancing…»