Ηράκλειο: Αυτό που έκανε στο λιμάνι δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ! Τώρα γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα!

Ένα απίστευτα τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/07) στο λιμάνι του Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή έναν επιβάτη πλοίου με προορισμό τη Ρόδο.

[sc name=»adsense inarticle»]

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Ηρακλειώτης, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο αφηρημένου ταξιδιώτη, φόρτωσε στο δίκυκλό του τις βαλίτσες και τα πράγματά του και κίνησε για το λιμάνι με σκοπό να επιβιβαστεί μαζί με το όχημά του (έχει σημασία αυτό) στο καράβι για να ταξιδέψει στο όμορο «νησί της Αφροδίτης».

Όταν έφτασε λοιπόν μπροστά από την μπουκαπόρτα του πλοίου κατέβηκε από το μηχανάκι του, πήρε την τσάντα για να τη φορτώσει στο ψυγείο του πλοίου και επιβιβάστηκε.

Στην αναμπουμπούλα της αναχώρησης ο επιβάτης ξεχάστηκε και πήγε να κρατήσει μία θέση για το ταξίδι την ώρα που το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο λιμάνι είδαν το μηχανάκι το οποίο ήταν ακόμα αναμμένο, αλλά και φορτωμένο με πράγματα, χωρίς ωστόσο να έρχεται κανείς να το πάρει. Καθώς περνούσε έτσι η ώρα και δεν έβλεπαν τον οδηγό, ειδοποίησαν το λιμεναρχείο.

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος, μην γνωρίζοντας ποιανού ήταν το δίκυκλο και θέλοντας να καλύψουν όλα τα ενδεχόμενα, έστησαν μάλιστα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, τόσο στον χερσαίο χώρο του λιμανιού όσο και στη θάλασσα!

Όταν οι αρχές βρήκαν τα στοιχεία του οδηγού τον κάλεσαν στο τηλέφωνο. Εκείνος το σήκωσε και εξέφρασε την απορία για ποιον λόγο τον αναζητούν οι αρχές…

Οι άνδρες του λιμενικού ρώτησαν πού είναι το δίκυκλό του κι εκείνος, με απόλυτη βεβαιότητα τους απάντησε πως βρισκόταν μέσα στο πλοίο!
Μόλις οι αρχές τού ανέφεραν ότι βρήκαν το δίκυκλό του στο λιμάνι, με αναμμένη τη μηχανή και φορτωμένο με πράγματα ο άνδρας τα… έχασε.

Ο οδηγός αναμένεται να αποβιβαστεί πλέον στη Σητεία όπου κάνει στάση το πλοίο και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο απ’ όπου θα πάρει το δίκυκλό του από το λιμάνι και στη συνέχεια θα περιμένει το επόμενο δρομολόγιο του πλοίου για να φύγει ξανά για Ρόδο…

Το σίγουρο είναι πως στο επόμενο ταξίδι του, ο αφηρημένος οδηγός θα ελέγξει πολλές φορές αν έχει πάρα όλα τα πράγματά του μαζί!

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Κόρινθος: Οπλισμένοι ληστές μπήκαν σε σπίτι εκπαιδευτή ΟΥΚ, έφαγαν ξύλο και έφυγαν τρέχοντας

Άντρας που βίασε άλογο δήλωσε στην αστυνομία ότι του έκλεισε το μάτι