«Καλά να πάθεις που σε έδιωξαν, ήσουν με τον Σύριζα! Τώρα να σου δώσει ο Τσίπρας ψωμί Άγρια επίθεση στην Τατιάνα»! Την ξεβράκωσε πρώην συνεργάτης της σε ζωντανή σύνδεση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολυ σκληρά λόγια για την Τατιάνα!Λήγει η συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με το Epsilon, με τις φήμες που ήθελαν το τέλος της να έχει γραφτεί αρκετές εβδομάδες νωρίτερα να αποδεικνύονται πέρα για πέρα αληθινές.


Αν και η ίδια απέφευγε να μιλήσει για όσα συνέβαιναν ακόμα και στους στενούς της συνεργάτες, αναγκάστηκε τελικά να κάνει μια κουβέντα μαζί τους μιας και -όπως φαίνεται- οι περισσότεροι εξ’ αυτών θα έρθουν αντιμέτωποι με τη «λύση» των συμβάσεών τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κλεοπτάτρας Πατλάκη για το Yupiii.gr, ορισμένοι από αυτούς μιλούν ήδη με τον σταθμό προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να ενταχθούν σε κάποιο από τα νέα projects του καναλιού.

Από τη μεριά της, η Τατιάνα ανακοίνωσε και επίσημα στους συνεργάτες της ότι αποχωρεί από το Epsilon, τονίζοντας τους πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με άλλους σταθμούς μεταξύ των οποίων ο AΝΤ1, το STAR και ο ΣΚΑΪ.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ! Κρεμάστε 2 τσάντες με νερό και διώξτε για πάντα τις ενοχλητικές Μύγες – Δείτε με ποιον τρόπο

7 γνωστοί παρουσιαστές που εξαφανίστηκαν από την tv: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνουν (ΕΙΚΟΝΕΣ)