Βόμβα Καραμανλή-Παζαΐτη: Διαζύγιο μετά από 20 χρόνια γάμου; Έφυγε από την έπαυλη η Νατάσα;

Χωρίζουν Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής;Εντύπωση προκαλεί το δημοσίευμα της εφημερίδας Μακελειό για τον χωρισμό-διαζύγιο της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή.Όπως αναφέρει το δημοσίευμα και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη -από το fimes.gr- ο Κώστας Καραμανλής «μαζεύει το μπογαλάκια του».

[sc name=»adsense inarticle»]

Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά πως η βόμβα «σκάει» από λεπτό σε λεπτό.

Κανείς δεν θέλει να πιστέψει μία τέτοια είδηση, παρόλο που στο παρελθόν είχαν γίνει αναφορές σε επικείμενο χωρισμό της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή.

Οι δύο τους βέβαια συνηθίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ σε σχέση με την προσωπική τους ζωή.

O φωτογραφικός φακός έχει να τους απαθανατίσει μαζί εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Η Νατάσα Παζαΐτη -σύμφωνα με το Μακελειό- εδώ και μήνες έχει εγκαταλείψει την έπαυλη του πρώην πρωθυπουργού στην Ραφήνα και ζει στο κέντρο.

Ακόμα και στην επέτειο των 20 ετών γάμου το ζευγάρι δεν βρέθηκε μαζί ουτε για να μάτια των παιδιών τους!

Ότι αφορά στην Νατάσα Παζαΐτη, μια γυναικά προσγειωμένη και με μεγάλη αξιοπρέπεια δεν θα έκανε ποτέ κάτι, ακόμα και τώρα να προσβάλει τον πατερά των παιδιών της και πρώην πρόεδρο της κυβέρνησης.

[sc name=»adsense inarticle»]

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998,μετά από σχεδόν δέκα χρόνια γνωριμίας,συμβίωσης και κοινής πορείας.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.

Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους.

fimes.gr

Διάβασε περισσότερα