Κηδεία Κόκκαλη-Σε άθλια κατάσταση Δούκισσα και Ματσούκα-Πραγματικά αγνώριστες

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι και συγγενείς του Σωκράτη ΚόκκαληJunior, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών και σόκαρε το πανελλήνιο…

[sc name=»adsense inarticle»]

Τόσο οι αγαπημένοι του γονείς, Σωκράτης Κόκκαλης και Ελένη Κόκκαλη, όσο και τα αδέρφια του, η σύντροφός του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, είπαν χθες στις Παρασκευή 20 Ιουλίου το «τελευταίο αντίο» στο νεαρό επιχειρηματία.

Στις 11 το πρωί τελέστηκε, συγκεκριμένα, η εξόδιος ακολουθία από την Μητρόπολη Αθηνών.

Διαβάστε επίσης-Σωκράτης Κόκκαλης, αποκαλύψεις σοκ: «Η κοκαΐνη ήταν δίπλα του και αυτός ήταν…» Χαμός με Αρχές εξωτερικού

Εκεί βρίσκονταν φυσικά Δημήτρης Θεοδωρίδης με την σύζυγό του, Δούκισσα Νομικού και ήταν και οι δυο τους συντετριμμένοι.

Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης με τον εκλιπόντα μοιράζονταν την ίδια αγάπη για τον Ολυμπιακό, ενώ εργάζονταν και μαζί για αρκετά χρόνια στην ΠΑΕ.

Πλέον, οι δύο άντρες συνδέονταν και με μία ισχυρή φιλία, αφού δεν ήταν λίγες και οι φορές που τους είχαν δει στις κερκίδες της ομάδας να παρακολουθούν μαζί κάποιον αγώνα.

Συχνά μάλιστα, συνοδεύονταν και από τις συντρόφους τους, τη Δούκισσα Νομικού και τη Μαρία Τσούτσια, που είναι η κόρη του πρώην εκδότη, Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής κοσμικογράφου, Αθηνάς Κασιμάτη, όπως έχουμε ξανα αναφέρει.

Άλλωστε, οι τέσσερίς τους έκαναν και τα Καλοκαίρια πολλή παρέα, στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο, όπου και διατηρεί η οικογένεια Κόκκαλη την εξοχική της κατοικία.

Δημήτρης και Σωκράτης είχαν λοιπόν μία σχέση πέρα από τους δεσμούς αίματος που τους ένωναν, με τους δυο τους να έχουν νοικιάσει και διαμερίσματα στο ίδιο κτίριο όταν σπούδαζαν στη Βοστόνη για να μπορούν να κάνουν παρέα, ενώ δεν σταματούσαν να πηγαίνουν μαζί σε όλα τα parties και τις εξορμήσεις τους.

Με την σειρά της, ήταν εκεί και η Δήμητρα Ματσούκα διακριτικά στο πλευρό του συντρόφου της, Πέτρου Κόκκαλη προκειμένου να του συμπαρασταθεί στην απώλεια του αδερφού του.

Διάβασε περισσότερα