Κίνηση – ΜΑΤ της Ελλάδας ανατρέπει τα σχέδια των Τούρκων στο Αιγαίο

496

Έναν στρατηγικό σχεδιασμό που θα αλλάξει τα δεδομένα στο Αιγαίο υπέρ της Ελλάδας, εξετάζει το ΓΕΕΘΑ.Συγκεκριμένα, το ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με το veteranos.gr, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει εν πλω ανα πάσα στιγμή, ετοιμοπόλεμους πεζοναύτες στο Αιγαίο.

Το σχέδιο δεν είναι τωρινό αλλά θα υλοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες για πρώτη φορά στην Ασκηση «καταιγίδα» που θα αναμένεται να «χτυπήσει» από τις αρχές Ιουνίου το Αιγαίο και δοκιμάστηκε στον «Πυρπολητή» με άριστα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το σενάριο, προβλέπει σε περιόδους υψηλής Κρίσης, πολεμικό σκάφος να περιπολεί στο Αιγαίο έμφορτο με δυνάμεις Απόβασης σε οποιοδήποτε νησί, ή βραχονισίδα στο Αιγαίο.

Οι ετοιμοπόλεμοι πεζοναύτες θα είναι με πλήρη εξοπλισμό και όχι μόνο με ελαφρύ ή καταδρομικό εξοπλισμό και θα μπορούν να επέμβουν αμέσως σε ένα ενδεχόμενο επεισόδιο.

Αυτό θα δώσει στο ΓΕΕΘΑ ένα τεράστιο πλεονέκτημα κινήσεων και αλλάζει τα δεδομένα της ελληνικής αντίδρασης σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο που θα επιχειρήσουν στη θάλασσα οι Τούρκοι.

Διαβάστε ακόμα:  Επίκειται απόβαση σε ελληνικό έδαφος; Οι Τούρκοι «γεμίζουν» περιοχές με πολεμικά πλοία «παίζοντας» με το στίγμα της εφαρμογής αυτόματου εντοπισμού θέσεως

Πηγή: crashonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ