Εγινα το π@uτ@v@ki του αφεντικού μου

Τον Άρη τον γνώρισα στην Αθήνα, όπου πήγα για να παρακολουθήσω ένα επαγγελματικό συνέδριο. Ήμουν παντρεμένη με τρία παιδιά και κατοικούσα με την οικογένειά μου στο Ναύπλιο.

Σ΄ αυτό το ταξίδι ο άντρας μου δεν μπόρεσε να μ’ ακολουθήσει γιατί το πρόγραμμα του συνεδρίου ήταν πενταήμερο και το μεγάλο μας παιδί ήταν μαθητής της δευτέρας δημοτικού. Η συζυγική μας σχέση ήταν άριστη γι’ αυτό ο άντρας μου, μου είχε απεριόριστη εμπιστοσύνη και φυσικά δεν έφερε αντιρρήσεις για το ταξίδι.

Ξεκινήσαμε για την Αθήνα μαζί με την κυρία Άρτεμη, την εξηντάχρονη προϊσταμένη του υποκαταστήματος της εταιρείας όπου εργαζόμουν. Στο δρόμο, πηγαίναμε με το αυτοκίνητό της, συζητούσαμε διάφορα θέματα. Μου είπε για την μεγάλη εκτίμηση που είχε για μένα ως υπάλληλο του υποκαταστήματος και μου μίλησε για τον κύριο Κώστα «Γ», τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της εταιρείας που σ’ αυτό το συνέδριο επρόκειτο να τον γνωρίσω.

Είχα ακουστά για τον «Γ», ότι ήταν ένας δεινός επιχειρηματίας, αρκετά πλούσιος φυσικά, ότι ήταν εβδομήντα περίπου χρονών, ότι ζούσε μόνος σε μια βίλα στο Σούνιο κι ότι μοιραζόταν το χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα, στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη όπου ο όμιλος των επιχειρήσεών του, είχε υποκαταστήματα.

Άκουσα τότε έκπληκτη την κυρία Άρτεμη να μου λέει ότι ο ίδιος ο πρόεδρος προσωπικά είχε ζητήσει την συμμετοχή μου στο συνέδριο, ότι με γνώριζε μόνο από την υπηρεσιακό μου φάκελο κι από μια φωτογραφία μου που του είχε δείξει η ίδια. Μου προσέθεσε μάλιστα ότι είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ότι ήμουν μια εικοσιεπτάχρονη παντρεμένη και μάνα τριών παιδιών και για το ότι ήμουν ωραία και σοβαρή.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
i-Click

Γράφτηκε απο i-Click

Απλα το i-Click. Το σπίτι μας η δουλειά μας η αγάπη μας.