«Πιάσε αγόρι μου, πιάσε τα Buz@κiα της μαμάς-Έλα…»-Τριήμερο με μαμά και θεία-BINTEO

Είμαι 25 χρόνων από μια επαρχιακή πόλη και η ιστορία που θα σας αφηγηθώ συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε και συγκεκριμένα το μήνα Αύγουστο. Πρέπει να αναφέρω αρχικά…

ότι η μητέρα μου είναι χωρισμένη εδώ και χρόνια και με την αδερφή της είναι δεμένες και αγαπημένες, της έχει σταθεί πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα. Επίσης, ότι εγώ πάντα θαύμαζα και θαυμάζω τη μητέρα μου σαν άνθρωπο και σαν… γυναίκα.

Είναι πενήντα ετών, καστανόξανθη, γλυκό πρόσωπο, λίγο γεματούλα αλλά με ωραία πιασίματα, λίγο τουρλωτό κώλο και… ωραία ολοστpoyyuλα μεγάλα buzia και μεγάλες pwyεs.

Από μικρός θυμάμαι να κauλ@vw με τα buzia της, να τον πaizω αρκετά συχνά, να την κάνω μaτi όπου και όταν μπορώ και καμιά φορά … ακόμα και τώρα.

Ποτέ βέβαια δε συνέβη το παραμικρό και ποτέ δεν της ανέφερα αυτή την «εμμονή» μου.

Ήταν τέλη Ιουλίου όταν μου είπε η μητέρα μου ότι έκλεισε να πάει διακοπές με την θεία μου (αδερφή της) και πως αν ήθελα να πήγαινα και εγώ κανένα τριήμερο να τις έβλεπα.

Δεν μου έκανε εντύπωση γιατί και πέρσι το καλοκαίρι είχανε πάει μαζί ένα τετραήμερο διακοπές (και η θεία μου χωρισμένη).

Πέρασαν οι μέρες και αποφάσισα να πάω ένα διήμερο να τις δω, πριν ξεκινήσω τις κανονικές μου διακοπές.

Προς το μεσημεράκι πήγαμε όλοι μαζί για μπάνιο σε μια κοντινή και ήσυχη παραλία, χωρίς πολύ κόσμο. Καλοκαίρι, ζέστες και οι καύλες ήταν πολλές. Η μαμά μου φόραγε ένα μπικίνι μαγιό μαύρο και η θεία ολόσωμο μπλε με poz piyεs.

Ήταν, αν θυμάμαι καλά, η δεύτερη ή η τρίτη φορά που έβλεπα τη θεία μου με μαγιό.

Γuμvn βέβαια δεν την είχα δει ποτέ. Η θεία μου είναι πενηνταπέντε χρονών, γεματούλα και αυτή και με buziaμεγαλούτσικα.

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
i-Click

Γράφτηκε απο i-Click

Απλα το i-Click. Το σπίτι μας η δουλειά μας η αγάπη μας.