Nomads 2 spoiler-Το παιχνίδι φέτος θα είναι διαφορετικο

Bρίσκομαστε μία ανάσα πριν την έναρξη του Nomads 2 , η οποία είναι για την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου! Το παιχνίδι φέτος θα είναι διαφορετικο. Νέος παρουσιαστής του «Nomads Μαδαγασκάρη» θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας και συμπαρουσιαστής  μαζί του στο παιχνίδι περιπέτειας ο Γιώργος Λέντζας ο οποίος θα βρίσκεται στην Μαδαγασκάρη για τη μετάδοση των αγωνισμάτων στην οποία θα συμμετέχει και ο Σάββας Πούμπουρας.

nomads 2

Επίσης θα αναλάβει τον ρόλο να εξηγεί τα αγωνίσματα, να ενημερώνει για τις δυσκολίες και όλα τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι.

Nomads 2 spoiler – Τι ξέρουμε εως τώρα

Οι ομάδες του Nomads 2 Μαδαγασκάρη αποτελούνται απο τόυς «Κροκόδειλους» και τους «Λεμούριους» και οι παίχτες είναι γνωστά και άγνωστα πρόσωπα σε εμάς.

Τα ονόματα του ριάλιτι που έχουν ανακοινωθεί είναι τα εξής:

Αννίτα Ναθαναήλ, Αλέξανδρος Σήαρς, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας, o ράπερ Mike, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Χρήστος Βασιλόπουλος, Τραϊάνα Ανανία, Δημήτρης Μαρμαράς «Dimar», Δήμητρα Αλεξανδράκη, Σίσσυ Ζουρνατζή, Μάριος Ακριβόπουλος, Κάτια «Τίνκερμπελ» Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Αθηνά Κωστοπούλου, Δημήτρης Κουκουρίκης, Δημήτρης Γιαλαμάς, Γρηγόρης Μόργκαν, Τόνια Σολανάκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Οι περιοχές όπου θα ζούν οι παίχτες είναι δύο, το «Νησί» ένας επίγειος παράδεισος που θα τους παρέχει όλες τις ανέσεις και μία δεύτερη που μάλλον θα είναι πραγματικά… ο χειρότερος εφιάλτης καθώς εκεί θα πρέπει να επιβιώσουν κάτω από τρομέρα αντίξοες συνθήκες.

Πως θα αλλάζουν περιοχές στο Nomads 2

Για να πάει κάποια ομάδα στον «παράδεισο ΝΗΣΙ» θα πρέπει να βγάλουν εις περας 4 δύσκολες δοκιμασίες, οι οποίες θα ξεκινούν την Πέμπτη με το «Αγώνισμα της Επικράτειας» που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα κατοικήσει στο «Νησί».

Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας».

Οι ηττημένοι του Nomadsθα πρέπει να ψηφίσουν τους δύο πρώτους «μονομάχους», οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Κάθε Σάββατο, θα διεξάγεται το «Αγώνισμα των Αρχηγών» όπου αυτός με τη χαμηλότερη απόδοση θα πρέπει να επιλέξει τον τρίτο που θα μονομαχήσει την Κυριακή, ενώ ο νικητής και η ομάδα του θα κερδίζουν ένα μεγάλο έπαθλο.

Στο τέλος της εβδομάδας, μετά τη μεγάλη «Μονομαχία» και μόλις ο Σάββας Πούμπουρας δώσει το σύνθημα, εμείς θα δίνουμε τη θετική μας ψήφο στον αγαπημένο μας παίκτη για να παραμείνει στο παιχνίδι.

nomads 2


SMS ΤΕΛΟΣ!!

Η παραγωγή του παιχνιδιού, λαμβάνοντας υπόψη την ανταπόκριση του κόσμου από την πρώτη σεζόν δημιούργησε ένα app, μία εφαρμογή δηλαδή ειδικά σχεδιασμένη για το Nomadsμέσα από την οποία οι τηλεθεατές θα ενημερώνονται για ό,τι συμβαίνει στη μακρινή Μαδαγασκάρη και θα μπορούν μέσω της ειδικής αυτής εφαρμογής να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο παιχνίδι, χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Επιπλέον, η εφαρμογή θα παρέχει στους χρήστες πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το νησί και τους παίκτες, βίντεο από τα αγωνίσματα και την καθημερινότητα καθώς και στατιστικά στοιχεία για την επίδοση του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Αμέσως μετά το τέλος της μονομαχίας, θα ξεκινάει το live, στη διάρκεια του οποίου το τηλεοπτικο κοινό μέσα από την εφαρμογή του Nomads – Μαδαγασκάρη, θα έχει την δυνατότητα να ψηφίσει ποιον παίκτη επιθυμεί να κρατήσει μεσα στο παιχνίδι, με την αποχώρηση να γίνεται επίσης ζωντανά!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

H Αngelina Jolie είναι ζευγάρι με τον Keanu Reeves;

15 αποφθέγματα του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα που έμεινε για πάντα στην ιστορία