Οι κόρες της Μπέσσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση είναι ίδιες ο μπαμπάς τους

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Άγρια Δύση» στο Κηποθέατρο Παπάγου με πρωταγωνιστές τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μπέσσυ Μάλφα, Πηνελόπη Πλάκα και Τάσο Κονταράτο βρέθηκαν και οι δίδυμες κόρες του ζευγαριού. Η Νίκη και η Όλγα ακολουθούν τα επαγγελματικά βήματα των γονιών τους.

Αγάπησαν το θέατρο εκ των έσω και τελικά επέλεξαν να ασχοληθούν με την υποκριτική. Μάλιστα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην παράσταση «Οι περιπέτειες του Μίνι Μίου» στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» σε σκηνοθεσία της μητέρας τους.

Η Νίκη μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει: «Η μαμά μου έχει κάνει τις καλύτερες παρατηρήσεις που έχω ακούσει στη σχολή τα δύο χρόνια που είμαι. Είναι πολύ γλυκιά σαν μαμά, μας φροντίζει πολύ, μια κλασική μαμά.»

Και πάμε στα φυσιογνωμικά. Τα κορίτσια μπορεί μεταξύ τους να μη μοιάζουν αλλά και οι δύο έχουν πολλά στοιχεία του πατέρα Γεράσιμου.


Η Όλγα στα δεξιά είναι ξεκάθαρο σε ποιον μοιάζει. Αυτή που βάζει το «περίπου» στην πρόταση είναι η Νίκη που σε κάποιες φωτογραφίες θυμίζει και τη μητέρα της.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

To plus size μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ είναι στη Μύκονο και έχει προκαλέσει σεισμό με τις καμπύλες της

Άντρας χούφτωσε σερβιτόρα και εκείνη τον έπιασε και τον πέταξε στο πάτωμα