Πανικός στο MasterChef: «Μπουρλότο» στην ψηφοφορία!! Εκτός εαυτού Μάγκυ και Χατζόπουλος…

111

Πανικός στο MasterChef: «Μπουρλότο» στην ψηφοφορία!! Εκτός εαυτού Μάγκυ και Χατζόπουλος…

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…Άκρως τεταμένο το κλίμα στο MasterChef.Οι διαθέσεις της Μάγκυς Ταμπακάκη ήταν λίγο πολύ γνωστές ήδη.«Οι ευθύνες μου δεν προκάλεσαν την ήττα. Δεν παίζω με καμία λέξη.»

Άκρως τεταμένο το κλίμα στο MasterChef μετά την επιστροφή των παικτών και τώρα αρχίζουν να βγαίνουν τα μαχαίρια.

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία έβαλε την κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Βασίλη Χατζόπουλο σε διαδικασία ψηφοφορίας προκειμένου να βγουν οι δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι διαθέσεις της Μάγκυς Ταμπακάκη ήταν λίγο πολύ γνωστές ήδη από το επεισόδιο της δοκιμασίας, αφού η Μάγκυ θεωρούσε πως ο Βασίλης τα χάνει και πως θα έπρεπε να έχει η ίδια τον έλεγχο.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας κάνει την Μάγκυ να βγει εκτός εαυτού με τον Βασίλη Χατζόπουλο, στο απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο που προβλήθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου, να της φωνάζει πως πρέπει να αποδεχτεί τις ευθύνες της.

«Μου ζητάς να μην υπερασπιστώ τη θέση μου» διαμαρτύρεται η Μάγκυ.

«Δεν σου ζητάω αυτό. Να δεχτείς αυτό που σου αναλογεί, το μερίδιο ευθύνης σου. Είναι μπροστά σου ανάλαβέ τις. Είναι μπροστά μου τις αναλαμβάνω με μεγάλη μου χαρά. Καταλαβαίνεις ή παίζεις με τις λέξεις;», φωνάζει εκτός εαυτού ο Βασίλης.

«Οι ευθύνες μου δεν προκάλεσαν την ήττα. Δεν παίζω με καμία λέξη.» «Μάγκυ, εντάξει το είπαμε, δεν κάνει καλό σε κανέναν από εσάς αυτό το πράγμα», είπε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ ο Βασίλης μονολογούσε φεύγοντας:

«Έ ρε που… μου!». «Κωνσταντίνε, το τι μου κάνει καλό και τι όχι το γνωρίζω εγώ.» «Δεν σου κάνει καλό να μην μπορείς να δεχτείς τις ευθύνες που σου αναλογούν και το ξέρεις!»

«Όποιος είχε τότε τα κότσια, να πει εδώ ότι επειδή ξεκαθαρίστηκε σήμερα, αλλάζω τώρα την ψήφο. Είχε κανείς τα κότσια να…»…

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ