Πανικός στο Power 0f Love: Άφωνοι ΟΛΟΙ με την εμφάνιση της Στέλλας! Ο Πάνος παραμίλησε…

967

Πανικός στο Power 0f Love: Άφωνοι ΟΛΟΙ με την εμφάνιση της Στέλλας! Ο Πάνος παραμίλησε…Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενε κανείς αυτό στο Power 0f Love…

H Στέλλα Μιζεράκη κυριολεκτικά μεταμορφωμένη. Έμειναν όλοι «παγάκι» μέσα στο σπίτι μόλις είδαν την Κρητικιά παίκτρια. Το βίντεο που ακολουθεί πιο κάτω τα λέει όλα…….

Εικόνες από το αυριανό επεισόδιο του «Power of Love» είδαμε στο trailer

που κυκλοφόρησε με την σέξι Κρητικιά Στέλλα Μιζεράκη στον ρόλο της Marilyn Monroe, να εύχεται στον αγαπημένο της Πάνο για τα γενέθλιά του.

H Στέλλα κυριολεκτικά -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- μεταμορφωμένη στην ξανθιά ντίβα των 50s και τραγουδάει το περίφημο Happy Birthday της Marilyn στον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, John Kennedy, για τα γενέθλιά του.

Και ενώ τα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer προμήνυαν ένα αορταστικό επεισόδιο

γεμάτο χορό, τραγούδι, φιλιά και μία Στέλλα στον ρόλο του καυτού συμβόλου του se χ στην ιστορία, η συνέχεια του βίντεο τα άλλαξε όλα.

Διαβάστε ακόμα:  Power of Love-Trailer: Το "καρφί" του Νατσάκου και η επιστροφή της Ειρήνης! Εκπλήξεις στο αυριανό επεισόδιο!

Στο σαλόνι του σπιτιού τα ζευγάρια είναι μαζεμένα και μετά από τις ερωτήσεις της Μαρίας Μπακοδήμου φαίνεται να ξεκινάει ένας νέος κύκλος αντιπαραθέσεων πριν την ψηφοφορία των ζευγαριών.

Σωκράτης-Κυριακή και Νίκος-Βίβιαν στο επίκεντρο με τους τέσσερις

να ανταλλάζουν χαρακτηρισμούς και να ψηφίζουν «εκδικητικά» θυμίζοντας πάνω στην κάλπη τους χαρακτηρισμούς που άκουσαν.

Φίδι, πιπινίτσα, διπρόσωπη και γερο-Νικόλας, είναι μόνο κάποιες από τις φράσεις που ακούστηκαν λίγο πριν από το επεισόδιο αποχώρησης.

Τι θα γίνει τελικά; Πάρτε μία γεύση στο παρακάτω βίντεο από το αυριανό επεισόδιο που θα κρίνει πολλά στις ισορροπίες του παιχνιδιού λίγες μόνο στροφές πριν το τέλος…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ