«Δεν το έχω ξανακάνει από πiσw»!Τι ήθελε να μου το πει;

1384

Ήμουν παντρεμένος άνθρωπος, αλλά η μικρή μου ρίχτηκε στα ίσα. Το πeos μου στη θέα των στρογγυλών μπαλκονιών της ορθώθηκε και την ακολούθησα μεθυσμένος από ηδονή στο μικρό της διαμέρισμα.

Εκείνη μου πήρε ένα απίθανο τσiμπouki και στη συνέχεια με επιδέξιες κινήσεις μου φόρεσε ένα προφυλακτικό με ραβδώσεις. Τρελός από ηδονή χώθηκα στα ανοιχτά μπουτάκια της και κάρφωσα το παλαμάρι μου στο βάθος του στενού μouviou της.

Η πιτσιρίκα ούρλιαξε από ηδονή και έχυσε στη στιγμή μουγκρίζοντας από την απόλαυση που της χάριζα. Εγώ πάλι κρατήθηκα γιατί ήθελα να ξεσκίσω το κωλαράκι της. Προσπάθησα να τη γυρίσω μπρούμυτα αλλά το τσουλάκι έφερε αντίσταση. Εγώ όμως ήμουν πολύ ξαναμμένος και θεώρησα ότι μου αντιστεκόταν για να με καυλώσει περισσότερο.

–    «Δεν το έχω ξανακάνει από πίσω», την άκουσα να διαμαρτύρεται.

–    «Δεν πειράζει, μωρό μου. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει. Δεν έχεις την περιέργεια να δεις πώς είναι;» της απάντησα.

Διαβάστε ακόμα:  Aλnθivn Eξoμoλoynσn-«Αυτό δεν ήθελες πάντα; Να με δεις να με ξεσ.... κάποιος άλλος;

Στη συνέχεια, σάλιωσα το δάχτυλό μου και άρχισα να το περιστρέφω μέσα στην κωλοτρυπίδα της για να την προετοιμάσω. Η ιδέα πως θα παραβίαζα ένα παρθένο κωλαράκι με άναψε πρωτόγνωρα και ένιωσα την πούτσα μου έτοιμη να εκραγεί.

Σύντομα η μικρή έπαψε να διαμαρτύρεται. Το κορμί της χαλάρωσε και αναστεναγμοί ηδονής έβγαιναν από τα χειλάκια της. Κράτησα ανοιχτά τα κωλομάγουλά της και άρχισα να σπρώχνω μέσα το καυλί μου, αργά – αργά για να μην την πονέσω. Εκείνη όμως ούρλιαξε από πόνο και έχωσε το πρόσωπό της στα μαξιλάρια. Εγώ συνέχιζα να σπρώχνω το καυλί μου στο βάθος του πρωκτού της και όταν το ένιωσα να πατώνει άρχισα να σφυροκοπάω ανελέητα όλο το μήκος του κώλου της. Ήταν υπέροχη η αίσθηση να ξεσκίζω έναν τέτοιον κώλο και φανερά καυλωμένος άρχισα να της λέω προστυχόλογα.

Ο οργασμός μου ήταν σφοδρός και καθώς η πούτσα μου εφάρμοζε τέλεια στα τοιχώματα της στενής κωλάρας της έχυσα απολαυστικά στο βάθος της. Ταυτόχρονα όμως με μένα έχυσε και εκείνη παρά τις αρχικές της αντιρρήσεις. Έκπληκτος παρατήρησα πως η ψωλή μου δεν έλεγε να μαραθεί και συνέχισα να γαμάω την κωλοτρυπίδα της. Μόνο που αυτή τη φορά η μικρή κρατούσε μόνη της ανοιχτά τα κωλομέρια απολαμβάνοντας με όλες της τις αισθήσεις το άγριο ξέσκισμα που συνέχιζα στο κώλου της.διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ