Τατιάνα Στεφανίδου διαζύγιο-Ο χωρισμός και η νύχτα κόλαση με τον Ευαγγελάτο

Τατιάνα Στεφανίδου

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο;Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος έχουν… χωρίσει χιλιάδες φορές σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας! Ωστόσο παραμένουν αγαπημένοι και αχώριστοι έχοντας διαμορφώσει μια οικογένεια πρότυπο!

Τατιάνα Στεφανίδου διαζύγιο

Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου κατά το παρελθόν έχει πάρει θέση για τον γάμο της και έχει αναφερθεί σε όλα όσα ακούστηκαν περί χωρισμό της από τον Νίκο Ευαγγελάτο!

«Στα χρόνια που είμαστε ζευγάρια υπήρχαν στιγμές που μπορεί να ενοχλήθηκα να ήθελα να τσεκάρω τον άνθρωπό μου. Αλλά ούτε σκηνές έκανε ποτέ, ούτε η ζήλια είναι το βασικό στοιχείο της σχέσης μας», είχε πει για τον γάμο της και αν ζηλεύει τον άνδρα της!

Για το αν πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος τους είχε πει: «Όλα τα ζευγάρια του κόσμου. Αλλά σοβαρή κρίση τύπου χωρίζουμε, δεν περάσαμε ποτέ. Ούτε σκέφτηκε ποτέ κανείς από τους δυο μας ότι αύριο το πρωί μπορεί να μην υπάρχει αυτή η οικογένεια και αυτή η σχέση»!

Τέλος για το αν έχουν κοιμηθεί ποτέ ξεχωριστά, είπε πως αυτό έχει γίνει μόλις μια φορά και αυτή όταν παρουσίαζε ο Νίκος Ευαγγελάτος τις εκλογές στην Κύπρο!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
i-Click

Γράφτηκε απο i-Click

Απλα το i-Click. Το σπίτι μας η δουλειά μας η αγάπη μας.