Σοκ γιού εφοπλιστή στην Μύκονο. Τον έχ@σε παρουσιάστρια

Η Μύκονος είναι για λίγους Έλληνες . Και όταν γράφω για λίγους το εννοώ. Μην τρώτε παραμύθι απο τις φωτογραφίες διαφόρων «κοριτσιών για σπίτι” που τροφοδοτούν το Ίνσταγκραμ με βίντεος και φωτογραφίες. Τα κοριτσάκια αυτά είναι χορηγημένα.

Όχι βεβαίως απο Έλληνες άλλα από Λιβανέζους Τούρκους και Άραβες. Μάλιστα κάποιες το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν μένουν μόνο στο «μεροκάματο της νύχτας” αλλά ψήνουν τα πελατάκια για αγορές ακινήτων σε Μύκονο και Αθήνα με το αζημίωτο βεβαίως…

Οι λίγοι και καλοί Έλληνες πελάτες είναι γόνοι επιχειρηματιών και εφοπλιστών, που έχουν ωστόσο το δικό τους πελατολόγιο.

Πιο συγκεκριμένα χθές «ξαναχτύπησε” η παρουσιάστρια που έχει πρόβλημα με κενώσεις κατα την διάρκεια του σέξ. Το κορίτσι κατέβηκε στο νησί του Αιόλου για γιό εφοπλιστή που έχει εμπλοκή και με ποδοσφαιρική ομάδα.

Το αγόρι ζήτησε απο τους φουσκωτούς του να τον αφήσουν μόνο στο σπίτι του μπαμπά προκειμένου να περάσει καλά με την νεαρά. Το κακό είναι πώς η γυναίκα απο την πολύ επιθυμία δεν κρατήθηκε και κατα την διάρκεια των προκαταρκτικών και ενώ δούλευε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της… έκανε το χοντρό της. Μιλάμε για σκ@το όχι αστεία…

Το τι συνέβη τα επόμενα δευτερόλεπτα απλά… δεν γράφεται. Ένα θα σας πώ. Το κορίτσι εξαφανίστηκε απο το σπίτι μέσα σε δυο λεπτά.

Η βρώμα ήταν απλά απίστευτη…

Τα είπε ο ίδιος ο γιός χθές σε γνωστό στέκι της Μυκόνου…με γλαφυρές περιγραφές που με εξόντωσαν…

via

Διάβασε περισσότερα