Σωκράτης Κόκκαλης, αποκαλύψεις σοκ: «Η κοκαΐνη ήταν δίπλα του και αυτός ήταν…» Χαμός με Αρχές εξωτερικού

Ποιες οι αποκαλύψεις φωτιά για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη και την εμπλοκή με κοκαΐνη;Οι λεπτομέρειες του θανάτου Σωκράτη Κόκκαλη από το Makeleio.gr

«…Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο από κοκαΐνη, 14 Ιουλίου, στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Marriot στην West Mall Drive στο κέντρο του Cleveland.

Η Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο κλήθηκαν στις 2:45 μ.μ. καθώς υπήρχε αναφορά για ένα πτώμα εκεί (Σωκράτης Κόκκαλης). Επίσης εκλήθη το ειδικό τμήμα της αστυνομίας Heroin Involved Death Investigations (HIDI) που τον βρήκαν ξαπλωμένο και δίπλα του να είναι η κοκαΐνη».

Η αναφορά-περιγραφή του αστυνομικού για το συμβάν- Σωκράτης Κόκκαλης από το Makeleio.gr

«…Πρόκειται, σύμφωνα με το έγγραφο, για την υπόθεση υπ. αριθμόν 2018-00207837 και γίνεται λόγος για «νεκρό» και «υποψία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών – κοκαΐνης» (Dead Body/Suspected Drug OD).

Ειδικότερα με την περιγραφή, ο αστυνομικός με ταυτότητα «nhiwatis», περιγράφει πως στις 14 Ιουλίου ενώ είχε αποστολή στο « Z/C 3C21» περίπου στις 14:45 έλαβε κωδικό 2 και να ανταποκριθεί στο 1360 W. Mall Dr. στο C/W.

Ένας νεκρός Σωκράτης Κόκκαλης, εμφανώς από φυσικά αίτια (σ.σ. όχι δολοφονία) είχε γνωστοποιηθεί από την Πυροσβεστική (FIRE/EMS) περί τις 14:38. Με την άφιξή του, συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς Barnett και Troutman του «Z/C 3A25», φτάσαμε στον 24ο όροφο.

Συναντήσαμε στην σουίτα 2401 τους EMS #1: Shields #1813 και Sanders #346, Shields. Ο Shields είπε ότι ο νεκρός βρέθηκε στις 14:27, πριν από την άφιξή μας, από τον Ladder #1 με την είσοδό τους.

Ο Shields δήλωσε πως υπέθεσαν ότι ο θάνατος οφειλόταν σε φυσικά αίτια και εκτίμησε την ώρα θανάτου Σωκράτη Κόκκαλη 12 ώρες πριν.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Έγιναν μητροκτόνοι! Της έβγαλαν τα μάτια και πλύθηκαν στο αίμα της για να καλέσουν τον διάολο

Συνεχίζει να χαρακώνει βρέφη η μυστηριώδη γυναίκα – Δύο νέα περιστατικά στα νότια προάστια