Στο νοσοκομείο η Τζούλια του “Power of love”. Τι συνέβη;

Οταν στις αρχές του καλοκαιριού σας εγραφα πως το κοριτσι αυτο δεν κολλάει πουθενά και πως επιζητά τις προϋποθέσεις να ειναι και να περνάει καλα κάποιοι με παρεξηγησαν.Έφτασαν μαλιστα σε σημείο να πουν διάφορα χαριτωμένα . Τους αγνοώ.

Ο δυναμισμός της Τζουλιας φάνηκε όταν με το που βγήκε απο το παιχνίδι χώρισε, γιατί δεν περνούσε καλά και λίγο καιρο μετά αποφάσισε να αλλάξει την ζωή της. Πως; Αλλάζοντας συνήθειες, δουλειά αλλά και μύτη. Τι εννοώ;

Η Τζούλια ανέβασε χθες μια φωτογραφία με την μητέρα της στην οποία φαίνεται πως ειναι μπανταρισμένη στο πρόσωπο σε κρεβάτι νοσοκομείο.

Στην φωτογραφία αυτή την ευχαριστούσε που ήταν, είναι και θα είναι δίπλα της.

Όμως τι έχει συμβεί πραγματικά; Πληροφορηθήκαμε πως χθές το κορίτσι υπεβλήθη σε πλαστική στη μυτη. Η επέμβαση διήρκησε δυο ωρες και την έκανε ο κορυφαίος πλαστικός νέας γενιας στην Ελλάδα, ο Στέφανος Σταθάκης.

Η Τζούλια απο χθες είναι στο κρεβάτι όπου αναρρώνει. Εκεί την πετύχαμε να κοιμάται…

Μάθαμε απο το νοσοκομείο πως δεν πονάει ειναι πολύ ευγενική με το προσωπικό και πως τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο αναμένεται για τις επόμενες δυο εβδομάδες να μείνει σπίτι προκειμένου να κλείσουν οι τομές, να ξεπρηστεί και να δει και εκείνη τη νεα μύτη της..


πηγη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ερυθρόλευκες ψυχάρες! «Έλιωσε» τη Μπέρνλι με… Φορτούναρο και γκολάρες ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ελληνίδα που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-Ζήτησε ΑΣΥΛΟ για να αποκτήσει τα δικαιώματα των μεταναστών!