Αλλαγές Βόμβα στο Survivor 2: Έρχεται Νωρίτερα και θα είναι Υπερπαραγωγή.

Όλες οι λεπτομέρειες για το reality επιβίωσης που πέρυσι άλλαξε την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης…

Στις 14 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή, θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ το Survivor 2.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες να στήνουν τους νέους αγωνιστικούς χώρους για τα νέα παιχνίδια που θα είναι αρκετά διαφορετικά από τα περυσινά.

Οι άνθρωποι που εργάζονται για το Survivor 2, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, είναι πολλοί, περισσότεροι από ότι ήταν στον πρώτο κύκλο του reality.

Η 29χρονη καλλονή, Εμινέ Γεσίρ, διευθύντρια και των δύο Survivor σε Ελλάδα και Τουρκία, θα βρίσκεται και πάλι στον Άγιο Δομίνικο ως δεξί χέρι του Acun Ilicali.

Στον στίβο μάχης, μεταξύ άλλων, έχουν τοποθετηθεί και τσουλήθρες, που όμως δεν θα θυμίζουν το περσινό παιχνίδι, καθώς θα είναι τελείως διαφορετική η διαδικασία.

Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα δοκιμαστούν ώστε να είναι σε θέση να λειτουργήσουν άψογα με την έναρξη του παιχνιδιού.

Όπως γράφει η εφημερίδα, το Survivor 2 θα προβάλλεται τέσσερις μέρες την αβδομάδα -από Κυριακή έως Τετάρτη- και θα έχει τρίωρη διάρκεια -από τις 21:00 έως τις 24:00. Ωστόσο, στην πορεία θα προστεθεί ακόμα μία μέρα.

Τέλος, σε ότι αφορά στα ονόματα που θα λάβουν μέρος, αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις και κανείς δεν έχει κλείσει.

Πηγή:Zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων