Απίστευτο! ΔΕΝ Φαντάζεστε Ποιός Ανακοίνωσε στη Ντορέττα ότι θα δηλώσει υποψηφιότητα για το Survivor 2019!

«Θα δηλώσω συμμετοχή για του χρόνου»!Κι ενώ η Κατερίνα Δαλάκα δίνει τη μάχη της στον Άγιο Δομίνικο, με τις πιθανότητες να την δούμε στον τελικό του Survivor 2018 να είναι πολλές, κάποιος άλλος σχεδιάζει ήδη τη συμμετοχή του στο Survivor 2019.

Ο Κώστας Δαλάκας, αδερφός της Κατερίνας, εξομολογήθηκε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου την επιθυμία του να λάβει μέρος στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού.

“Θα δηλώσω συμμετοχή για του χρόνου. Είχα δηλώσει και τις δύο προηγούμενες φορές, είχα πάει και στα κάστινγκ”, αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος.

Ο ίδιος διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα, εργάζεται στην Κατερίνη ως personal trainer και είναι περιζήτητος από τον γυναικείο πληθυσμό της πόλης.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων