Στα δiκαστnpiα παiκτns του Survivor με την παpαyωyn του παixviδiou!!

Αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο εξαιτίας του τραυματισμού του, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έφυγε με τις καλύτερες των εντυπώσεων!

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε ότι ο δικηγόρος του εξετάζει το συμβόλαιό του με το Survivor! Ο ίδιος μπορεί να κινηθεί νομικά σε περίπτωση αθέτησης υποχρεώσεων της εταιρείας παραγωγής απέναντί του.

«Το συμφωνητικό που έχω υπογράψει με την παραγωγή το έχω δώσει στον δικηγόρο μου για να το μελετήσει και να το εξετάσει κάποια σημεία στα οποία μπορεί να υπάρχουν απαιτήσεις εις βάρος μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε ακόμα στη φάση που το βλέπει ο δικηγόρος, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων