Εκρηκτικο Survivor trailer: Άγρια κόντρα στους Διάσημους-Σοβαρά τραυματίζονται 2 παίχτες των Μαχητών

Εκρηκτικο Survivor trailer

Εκρηκτικο Survivor trailer για το νέο επεισόδιο.Εκρηκτικό αναμένεται να είναι το επεισόδιο του Survivor! Όπως φαίνεται και από το trailer, η ομάδα των Διασήμων έχει περιθωριοποιήσει τον Σώζωντα.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος λέει φανερά ενοχλημένος στην κάμερα: «Από την αρχή είπα την γνώμη μου στην ομάδα να πάρουμε τον Πάνο και όχι τον Σώζωντα.»

Την ίδια ώρα ο Σώζων προειδοποιεί πως «αυτή την φορά δεν είπα κάτι…. αλλά μπορώ να γίνω και επιθετικός», ενώ η Δαλάκα αναφέρει πως θα έπρεπε να είχαν παρει στην ομάδα τους τον Πάνο!

Εκρηκτικο Survivor trailer

Περνώντας στο αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός επισημαίνει πως το έπαθλο θα φέρει τους παίκτες πιο κοντά στην πατρίδα. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τα πλάνα, ο Αγόρου και η Μελίνα τραυματίζονται σοβαρά.

Δείτε το Εκρηκτικο Survivor trailer της Τρίτης 10/04/18

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων