Έσκασε Boμβα στο Survivor: Νέος έpwτας στον Αγ. Δομίνικο! Δεν το περιμέναμε από αυτούς…

Έσκασε Boμβα στο Survivor: Νέος έpwτας στον Αγ. Δομίνικο! Δεν το περιμέναμε από αυτούς…

Ποιο είναι τελικά αυτό….το κρυφό ζευγάρι του φετινού Survivor;Οι δύο παίκτες έχουν αναπτύξει πολύ στενή σχέση.Δείτε όλο το παρασκήνιο που δεν μας δείχνουν από τον Αγ. Δομίνικο.

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα προσπαθούμε να μαθαίνουμε όλες τις εξελίξεις για το Survivor καθώς και τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

Στο στόχαστρο αυτή την φορά μπαίνουν δύο παίκτες οι οποίοι έχουν αναπτύξει πολύ στενή σχέση ωστόσο δεν έχουν αφήσει να φανεί κάτι στην κάμερα.

Δύο παίκτες από το Survivor έχουν αναπτύξει κάτι πολύ πιο έντονο, από… συμπάθεια! Συγκεκριμένα στην ομάδα των Διάσημων φυσάει αέρας έpwτα…. Συγκεκριμένα…

Όπως μετέφερε άνθρωπος από την παραγωγή στο Youweekly.gr

 

ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν έρθει πολύ κοντά:

«Όταν επέστρεψαν στην καλύβα μετά το συμβούλιο, η Κωνσταντίνα αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον Μιχάλη (σ.σ Μουρούτσο) και ο Νάσος την υποστήριξε.

Μετά έφυγαν οι δυο τους στην παραλία στην άκρη και ο Νάσος την αγκάλιαζε, σαν να την παρηγορεί!», συμπληρώνει στο Youweekly.gr η πηγή μας.

Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος, που εμπιστευόμαστε πολύ, οι δύο παίκτες έχουν δημιουργήσει μία τρυφερή σχέση. Μπορεί να μην είναι επίσημα ζευγάρι όμως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

Αν αυτό συνεχιστεί και εκτός Survivor κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει.

Youweekly.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων