Εξελίξεις στο Survivor 2: Ποια παίκτρια – φαβορί θέλει να αποχωρήσει; Σε πανικό η παραγωγή

Εξελίξεις στο Survivor 2

Έχουμε σοβαρές Εξελίξεις στο Survivor 2.Ξέρουμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η Όλγα Φαρμάκη θέλει να αποχωρήσει…..Και είναι…

Το Survivor 2 προχωρεί με γοργούς ρυθμούς και η τηλεθέαση φυσικά είναι στα ύψη. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα μελανό σημείο το οποίο προβληματίζει την παραγωγή.

Εξελίξεις στο Survivor 2

Μία από τις πιο δυνατές και δημοφιλείς παίκτριες λοιπόν, η Όλγα Φαρμάκη, είναι ένα βήμα πριν την οικειοθελή αποχώρηση, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για τετελεσμένη αποχώρηση της σέξι Όλγας, γεγονός το οποίο και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Πάντως, εδώ και λίγες ώρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια κυκλοφορεί η φήμη ότι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Όλγα θέλει να αποχωρήσει είναι επειδή της έχει λείψει ο σύντροφός της Σταύρος Μαντόπουλος.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες (συγκεκριμένα από το φθινόπωρο του ’17) ενώ σύμφωνα με όσους τους έχουν δει μαζί, είναι άκρως ερωτευμένοι!

Εμείς δε θέλουμε να αποχωρήσει, αλλά αν πάλι η κοπέλα δεν αντέχει, καλό θα είναι να κοιτάξει πρώτα τον εαυτό της. Αναμένουμε εξελίξεις.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων