Γκάφα του ΣΚΑΙ;;Ο Στέλιος Κρητικός σε τρέιλερ εκπομπής ενώ βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο..;;

Στέλιος Κρητικός

Πριν από λίγα λεπτά ο ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το επεισόδιο του ερχόμενου Σαββάτου στις 14 Απριλίου! Όπως βλέπεται και παρακάτω στο συγκεκριμένο επεισόδιο παρών είναι και ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος την ίδια στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor!

Λέτε ο γνωστός ηθοποιός να έχει αποχωρήσει και να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με τον ΣΚΑΙ να προχωράει σε μια άνευ προηγουμένου γκάφα;…..

Το συγκεκριμένο σενάριο αποκλείεται, μιας και οι παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρούν μετά την προβολή του επεισοδίου!

Επομένως ο ΣΚΑΙ έχει σε επανάληψη το Σάββατο επεισόδιο στο οποίο είχε δώσει το παρόν ο Στέλιος Κρητικός, το οποίο είχε προβληθεί στις 11 Νοεμβρίου!

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων