Η Ξένια με ΤΟ ΜΑΓΙΟ – ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ KWΛΟ ΕΞΩ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ τους άντρες ότι έκλεψαν το ρύζι της – Ο Κρητικός ορκίστηκε στα παιδιά του

Η πείνα προκαλεί νεύρα κι ένταση στην ομάδα των Διασήμων.

Έτσι, η… πεινασμένη Ξένια επιτέθηκε στους άντρες της ομάδας της ότι της έκλεψαν το φαγητό της κι όταν δεν υπάρχει πουθενά το ρύζι της…..

Ο Κρητικός ορκίστηκε στα παιδιά του στις κατηγορίες της απέναντι σε Μιχάλη Μουρούτσο, ο οποίος δέχτηκε πρώτος επίθεση και στη συνέχεια στον Στέλιο Κρητικό και τον Γιάννη Τσίλη.

Στα όσα έλεγε η τραγουδίστρια των Rec και η Κατερίνα Δαλάκα που ήταν μαζί της, απάντησε ο ηθοποιός, ο οποίος, μάλιστα, της ορκίστηκε στα παιδιά του ότι δεν έχει πάρει κάτι, αλλά εκείνη δεν τον πίστεψε.

Στη συνέχεια, είδαμε τον Στέλιο Κρητικό να βάζει τα κλάματα από τις κατηγορίες της συμπαίκτριάς του


via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων