Η κρυφή ζωή πρώην παίκτη του Survivor! Η συνοδεία σε…ώριμες κυρίες και τα ακριβά δώρα!

Ένα περίεργο δημοσίευμα έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο και αφορά πασίγνωστο παίχτη του Survivor

Τώρα βέβαια κατα πόσο είναι και αληθινό το δημοσίευμα δεν το ξέρουμε αφού το συγκεκριμένο site δεν μας τα λέει όλα και φυσικά μονίμως γκρινιάζει για τα μικρότερα.

Επειδή όμως το θεωρούμε πιασάρικο και ενδιαφέρον είπαμε να σας το μεταφέρουμε.

Ξέρετε πως εδώ στο Youweekly.gr έχουμε την δυνατότητα να μαθαίνουμε όλα αυτά που δεν γνωρίζετε εσείς σαν τηλεθεατές και στην συνέχεια να τα μοιραζόμαστε μαζί σας!

Η αλήθεια είναι πως βγαίνοντας όλοι παίκτες από το παιχνίδι, διαπίστωσα πως για τους περισσότερους είχα εντελώς λανθασμένη εικόνα και για άλλους έπεσα μέσα σε αυτό που πίστευα αρχικά.

Δηλαδή, πολλούς που θεωρούσα ήρεμα παιδιά κλπ, αποδείχθηκε ότι είναι..όχι και τόσο… (να είμαι ευγενική) και από την άλλη, κάποιους που έβλεπα και ήθελα να πετάξω το τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση αποδείχθηκαν πολύ καλά παιδιά. Τελικά όντως η τηλεόραση αλλάζει πολλούς αλλά… πάμε στο θέμα μας!

Μία ιστορία ήρθε στα αυτιά μου που πραγματικά δεν μπορούσα να την πιστέψω. Την ιστορία αυτή μου την μετέφερε ένα πουλάκι, επειδή όμως εγώ είμαι δύσπιστη, προσπάθησα να το επιβεβαιώσω με κάποιον τρόπο, έστω απο κάποιον συμπαίκτη του και επειδή είμαι τυχερή… τα κατάφερα! Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, γιατί το συγκεκριμένο άτομο το είχε αναφέρει και σε συμπαίκτη του, οπότε είμαι κι εγώ σε θέση να σας το αποκαλύψω στο Youweekly.gr…

Παίκτης του Survivor λοιπόν, πολύ αγαπητός παίκτης, βέβαια πολλές φορές σε εκνεύριζε κιόλας, έχει αρκετά κρυφή ζωή θα λέγαμε, αλλά και ακριβά γούστα. Σε ποιον δεν θα άρεσε να πηγαίνει ταξίδια και να πληρώνεται; Σε όλους.. Ο συγκεκριμένος όμως το έκανε λίγο διαφορετικά! Πριν μπει στο Survivor λοιπόν, είχε επιλέξει να είναι συνοδός, μιας ώριμης κυρίας η οποία τον πλήρωνε για να της προσφέρει την συντροφιά του, να την συνοδεύει στα ταξίδια της κι εκείνη για να τον ευχαριστήσει του έπαιρνε ακριβά δώρα και του έδινε και λεφτά.

Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης, ένα από τα δώρα της…ώριμης κυρίας τα φορούσε στο παιχνίδι…Θυμάστε, όλοι οι παίκτες φορούσαν κάτι δικό τους, ένα κόσμημα, ένα βραχιολάκι, ένα σταυρουδάκι, ένα δαχτυλίδι… Εεε και ο συγκεκριμένος φορούσε ένα αντίστοιχο, που μάλιστα δεν ήταν καθόλου φθηνό και δεν το έβγαλε στιγμή από πάνω του γιατί της το είχε υποσχεθεί κιόλας, ότι και να μπει στο παιχνίδι δεν θα το βγάλει. Άχου… συγκινήθηκα!

Υ.Γ: Τι; Περιμένετε να σας πω ποιος είναι; Χμμμ… δεν νομίζω!
youweekly.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Κελλυ Νομικού

Γράφτηκε απο Κελλυ Νομικού

Λατρεύει να γράφει, είναι φανατική Παναθηναικός αλλα γκρινιάζει διαρκώς γιατι δεν την αφήνουμε να γράψει για την ομάδα της. Έχει αποφοιτήσει απο το Εθνικό και Καποδιστριακο Παναπιστήμιο Αθηνών αλλά οι θετικές επιστήμες ούτε που την "ακούμπησαν" καθόλου αφού μονο θετικές σκέψεις δεν κάνει. Είναι γεννημένη κάποια στιγμή πριν απο αιώνες και ας μην της φάινεται!! Φυσικά κάτοικος Δυτικών Προαστίων